Veliki problemi za Ronalda: Policija ispituje slučaj razbijanja telefona, uključila se i FA Engleske

Svi žele da znaju šta se tačno dogodilo posle jučerašnjeg meča sa Evertonom

  • 4
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug / AP

Najbolji portugalski fudbaler, Kristijano Ronaldo nalazi se na velikom udaru javnosti nakon dešavanja posle jučerašnjeg susreta između Evertona i Mančester junajteda na Gudison parku koji je njegov tim izgubio rezultatom 1:0.

Naime, Ronaldo je vidno iznerviran prilikom prolaska pored navijača uzeo telefon jednom od njih iz ruke i potpuno ga razbio. Zbog neprikladnog ponašanja i uništavanja imovine u čitav slučaj se sada uključila i policija.

Majka pomenutog navijača se javila i rekla da njen sin sa autizmom ima i modrice i da je preživeo veliki šok. Na društvenim mrežama se nedugo nakon meča pojavio snimak na kojem se vidi taj detalj.

- Možemo da potvrdimo da smo u kontaktu sa fudbalskim klubom Mančester junajted i fudbalskim klubom Everton, nakon izveštaja o navodnom napadu na fudbalskoj utakmici na Gudisonu - rekao je portparol policije Mersisajda.

Nadležni organi pregledaće snimke sa nadzornih kamera.

- Dok su igrači napuštali teren u 14.30, prijavljeno je da je dečaka napao jedan od igrača gostujuće ekipe. Istraga je u toku i policajci trenutno rade sa Fudbalskim klubom Everton na pregledu snimaka kamera i sprovode opsežne istrage svedoka kako bi utvrdili da li se prekršaj dogodio - dodaje se u saopštenju.

I Fudbalska asocijacija Engleske se uključila u slučaj, pa je pred Ronaldom potencijalno veliki problem, iako se on u međuvremenu izvinio i pozvao navijača da bude njegov gost na jednoj utakmici Mančester junajteda.

Video: Sedam dana do početka Serbia Opena, Đoković prošetao sa novinarima po kompleksu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA