Bivši igrač Zvezde izbacio Olimpiju iz šampionske trke: Mudrinski postigao 15. gol i sačuvao Maribor na čelu

 
  • 0

Tvrd slovenački derbi na kraju je ipak pripao domaćima

Za Olimpiju iz Ljubljane gostovanje Mariboru bio je meč na sve ili ništa. Gosti iz prestonice Slovenije bili su svesni da ih samo pobeda može ostaviti u šampionskoj trci, ali do nje nisu uspeli da dođu. Nisu bili ni blizu. Domaćini su odigrali taktički odličan meč i na kraju su slavili veliki trijumf - 1:0 (0:0).

Igralo se veoma tvrdo, čekao se momenat dekoncentracije neke od ekipa, a on je došao u 75. minutu meča. Glavnu ulogu odigrao je jedan bivši igrač Zvezde, koji ove sezone dominira u slovenačkom šampionatu.

Reč je o Ognjenu Mudrinskom, koji je postigao neverovatni 15. gol u sezoni i ostao na čelu liste strelaca. Možda ovaj novi, večerašnji pogodak odigra ključnu ulogu u borbi za titulu. Može se reći da je on izbacio Olimpiju iz svake konkurencije, pošto na šest kola do kraja, Zmajevi sada zaostaju deset bodova.

Ipak, ništa nije gotovo. Koper je šest bodova iza, ali ima i meč manje protiv Celja i to na domaćem terenu. Ako bi kojim slučajem momci sa obale Jadrana slavili na Bonifici, imali bismo otvorenu šampionsku trku u Sloveniji.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Hvala, šefe: Božinov posetio trening Partizana, srdačan pozdrav sa Stanojevićem

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA