Ludi fudbal u Subotici: Pogledajte kako je Spartak dobio Kolubaru uz "7+" i prelaz "iz dvojke u keca"

Sjajnu utakmicu smo gledali na severu Bačke

  • 2

Kolubara za plej-of, Spartak iz Subotice za čast. Na kraju, pobedu su slavili gosti na severu Vojvodine uz veliki broj preokreta i čak sedam postignutih golova od kojih je poslednji pao u 92. minutu utakmice - 4:3 (0:1).

Sjajan, napadački fudbal smo gledali ovog popodneva. Ruku na srce, videli smo i neke komične greške defanzivaca oba tima, ali sve u žaru borbe u hladnoj Subotici u koju je pre vremena stigao "ledeni talas", koji je danas zahvatio celu Srbiju.

Međutim, ni to nije sprečilo fudbalere dva tima da pruže publici meč za pamćenje. Marjanović je prvobitno doneo Kolubari prednost u 36. minutu, da bi potom na startu drugog bio viđen veliki prekoret. Srećković u 53. minutu, a potom Nikolić u 66. i 73. minutu dali su Spartaku vođstvo od 3:1.

To je bio tek uvod u ludih poslednjih 15 minuta. Đuranović je prvo u 75. minutu smanjio na 3:2, da bi Andrić u 86. minutu ponovo postavio meč u egal. Očekivalo se da Kolubara potom napadne iz sve snage, a zapravo je usledio hladan tuš. U 92. minutu je Tošeski posle dobrog centaršuta postavio konačnih 4:3.

Pogledajte na vrhu vesti u video snimku kako je sve to danas izgledalo u Subotici.

Video: Lazetić posle poraza: Uvek dajem izjave, ali sada ne mogu, teško je igrati ovde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA