Partizanu stigao poziv iz Moskve: Rusi žele crno-bele na prestižnom turniru

 
 
 ≫ 
  • 3

Organizator turnira u Kataru, na kome je klub iz Humske učestvovao pre dve godine, želi ponovo da ugosti velikana srpskog fudbala

Agencija koja je u zimu 2020. godine organizovala turnir u Kataru, a na kome je učešće uzeo i Partizan, kao jedini srpski predstavnik među tri ruska velikana - Spartakom, Lokomotivom i Rostovom - ponovo je kontaktirala klub iz Humske sa željom da ih ovoga leta ugosti u Moskvi, u drugom izdanju prestižnog turnira.

Treba napomenuti da je sve još uvek u fazi "razrade", jer i crno-beli i pomenuti klubovi bi trebalo da predstave svoje planove priprema za narednu sezonu, pa će od toga zavisiti i eventualna organizacija u glavnom gradu Rusije, verovatno u dobroj meri i od vojne intervencije pomenute zemlje koja je još uvek u toku u Ukrajini.

Ono što je informativno navedeno u vezi sa pomenutim turnirom je da postoji plan o pozivanju šest ekipa među kojima je i Partizan, da bi timovi bili podeljeni u dve grupe i da bi organizator snosio sve troškove puta i boravka u Moskvi, kao i da bi takmičenje verovatno počelo 20. juna.

Nisu precizno navedeni klubovi učesnici, jer je i organizator želeo da ima inicijalne povratne informacije iz klubova kako bi mogao da razvija dalji plan, ali je na osnovu dopisa iz Moskve koji je stigao u Humsku jasno da Rusi, zbog pozitivnog utiska od pre dve godine u Kataru, imaju želju da uvrste Partizan u odabrano društvo.

Ukoliko se kockice poklope, crno-beli bi početnu fazu letnjih priprema odradili u svom sportskom centru u Zemunu, pa bi desetodnevno uigravanje nastavili na turnitu u Moskvi. No, ako se plan izjalovi, usled okolnosti koje smo naveli, Partizan je već u pregovorima sa organizatorima priprema u Sloveniji, gde bi u Ptuju ili mariborskom Pohorju, u zavisnosti od datuma koji klubu iz Humske odgovara, realizovao pripreme za evropske kvalifikacije i narednu takmičarsku sezonu.

Video: Grobari skandirali Rusiji i Kosovo je Srbija na utakmici sa Loznicom, gosti uzvratili isto

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leo42

    8. april 2022 | 14:04

    U boljim su odmosima da hrvatima nego sa turcima

  • Живкони

    8. april 2022 | 13:10

    Руси и Хрвати, ниђе везе 🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA