≫ 

Bivši i sadašnji predsednik Francuske lobiraju da Embape ostane u PSŽ-u

I velika je verovatnoća da ćemo ga i dalje gledati u Parizu

  • 1
Kilijan Embape Foto: Tanjug / AP

Iako se pre samo nekoliko sedmica činilo da će Kilijan Embape napustiti Pari Sen Žermen i na leto postati novi igrač Reala, čini se da je francuski reprezentativac sada veoma blizu ostanka na "Parku prinčeva."

Naime, francuski mediji pišu da predsednik te zemlje Emanuel Makron lično lobira da Embape ostane u PSŽ-u i da nije jedini jer mu se u lobiranju priključio i nekadašnji prvi čovek te zemlje Nikolas Sarkozi.

Takođe se navodi da je katarski Emir, Šeik Tamim bin Hamad Al Tani, čvrst u nameri da Embape bude član Svetaca tokom Mundijala koji se krajem ove godine održava u Kataru. Istovremeno, španski novinar Migel Blaskez tvrdi da će Embape ponudu za novi ugovor dobiti u maju i da će isti najverovatnije potpisati.

Podsetimo, i sam Embapše je nedavno najavio da postoji mogućnost da ostane u klubu.

- Nema potrebe da se puno priča, postoje neki novi elementi koje moram razmotriti, kako bih doneo odluku o svojoj budućnosti. Nije ovo laka odluka. Moja porodica će mi pomoći, ne želim da napravim grešku. Još nisam doneo odluku i neka celi svet to zna. Kad odlučim, objaviću to svima. Da li je moguće da ostanem ovde? Naravno da je moguće - jasan je bio Francuz.

Video: Srpski novinar pitao Embapea kakva mu je bila atmosfera, Kilijan se nasmejao i uzvratio pitanjem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    5. april 2022 | 08:54

    U bre pa nas vucko je onda mala maca u odnosu ma ove Francuze sa vlasti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA