Inter profitirao iz neviđenog haosa, Juve otpisan za titulu, ne pomaže ni Vlahović

 
 ≫ 
  • 8

Derbi meč Serije A protekoa uz velike tenzije koje su eskalirale

Fudbaleri Intera odneli su sa terena velikog rivala Juventusa jednu od najvažnijih pobeda sezone, možda i titule vrednu, svakako značajnu zbog toga što ostaju u šampionskoj trci sa Milanom i Napolijem.

U večeri velikih tenzija u Torinu, "neroazuri" su pobedili 1:0 (1:0) pogotkom iz jedanaesterca u smiraj poluvremena, i bio je to trenutak koji je izazvao ogroman izliv negativnih emocija na terenu, na klupi, na tribinama.

Trener domaćih Maks Alegri je u naletu besa bacao svoj kaput na travu...

Šta se zapravo tu sve izdešavalo?

U 45. minutu sviran je penal za goste pošto je Denzel Damfris srušen u "sendviču" između Aleksa Sandra i Alvara Morate koji ga je nagazio po desnoj nozi. Brzonogi Holanđanin je pao na travu, a iako je sudija Irati ostao nem, ubrzo su reagovale njegove kolege iz VAR sobe i tada je počeo totalni haos na terenu.

Nekoliko minuta je trajala neizvesnost, pregledavanje snimka i konsultacija sa kolegama iz VAR sobe, posle čega je glavni arbitar ipak pokazao na belu tačku.

Svi u Juventusu bili su nezadovoljni Iratijevom odlukom, a potpuni haos nastao je samo nekoliko trenutaka kasnije kada je Vojćeh Ščensni zaustavio udarac Čalhanoglua sa "bele tačke", ali je lopta ostala u igri.

Čalhanoglu je pokušao da se koriguje iz odbitka, ali su na njega naleteli Matijs de Liht, Denis Zakarija i Đorđo Kjelini, a u čitavom karambolu lopta je ipak završila u mreži! Međutim, onda je Irati, ponovo nakon mnogo neizvesnosti, dosudio da gol ne važi zbog - faula u napadu!

Bio je to momenat kada je umalo došlo do tuče ljudi iz dva kluba koji su bili u svojim zonama, dok su igrači oba tima bili oko glavnog sudije, čekajući konačnu presudu.

Usledila je nova drama!

Sudija Irati je u dosluhu sa kolegama preko audio veze prvo svirao faul, a onda, posle nove reakcije VAR sobe, objasnio da će se penal ponoviti zbog toga što je De Liht bio prerano utrčao u šesnaesterac.

Trener Juventusa Alegri je tek tada "poludeo", bacio je sako na travu i doprineo da proključa čitav stadion. Turčin je ubrzo "dosolio na ranu" Juventusu, bio je uspešan sa penala i doneo vođstvo gostima, ispostavilo se i zlata vrednu pobedu.

Što se tiče našeg Dušana Vlahovića, bio je permanentna opasnost po gol gostiju, međutim nije imao sreće da dobru igru kruniše pogotkom iz nekoliko polušansi.

Juve je sada sedam bodova daleko od lidera Milana, od koga ima i meč manje...

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: ŠTA JE NA PROGRAMU ARENA SPORT: Pregledavanje za ponedeljak, 04. april 2022. godine

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nazalost

    3. april 2022 | 23:20

    Kad treba, nema Vlahovica.

  • 5

    3. april 2022 | 23:29

    NAJGORI NA TERENU I U PORAZU OD VILJAREALA I VEČERAS FRANJEVAČKI BALVAN 🚽vlahović🚽,NAJVEĆA PREVARA U ISTORIJI FUDBALA I NAJVEĆI PROMAŠAJ JUVENTUSA U ISTORIJI KLUBA.

  • Bojan

    4. april 2022 | 00:01

    Kakva titutala mogu da budu srećni da se kvalifikuju za LŠ sledeće sezone

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA