Eriksen među saigračima iz reprezentacije prvi put od užasa na Euru: Konkurisaće i za meč protiv Srbije

Osmeh na licu nije mogao da ostane neprimećen kod danskog fudbalera

  • 0
Kristijan Eriksen Foto: Tanjug / AP

Vreme leti, ali ne možemo da se sa užasom ne setimo šta se desilo prošlog leta na utakmici između Danske i Finske na Evropskom šampionatu. Tada je ceo svet stao na sekund i posmatrao kako Kristijan Eriksen leži nepomično na terenu, a gomila igrača i lekara oko njega pokušava da mu pomogne. Nekih osam meseci kasnije, možemo da kažemo - dobro je i ne samo to.

Poznato je da se Kristijan vratio fudbalu i uspešno oporavio i da sada živi uz pomoć defibrilatora koji mu reguliše srčani ritam. Zbog toga je morao da napusti Inter i pređe u engleski Brentford za koji je upisao prve nastupe, a dobra vest je da ćemo ga gledati i u dresu reprezentacije Danske.

On se posle dužeg vremena vratio u zagrljaj svojih saigrača i konkurisaće za izlazak na teren protiv reprezentacija Holandije i Srbije u predstojećim prijateljskim utakmicama.

Može se reći da su ovo fenomenalne vesti i sjajno je videti Eriksena sa osmehom na licu, bez obzira na sve kroz šta je prošao u nedeljama i mesecima koji su iza njega. Bilo bi sjajno da svoj povratak u nacionalni tim kruniše i pogotkom.

Video: Piksi pred Mađare: Srbija osim Vlahoviča i bez Milenkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA