Prosinečki se vratio na Balkan, Robi preuzima klub u kom je nekad igrao i cilja titulu

 
  • 4

Veliko fudbalsko ime će zasesti na klupu kluba iz Slovenije

Legendarni hrvatski fudbaler Robert Prosinečki, zvanično je posao novi trener ekipe Olimpije iz Ljubljane, saopštio je ovaj klub putem svojih javnih glasila.

Slovenački i hrvatski mediji su najavili mogućnost ovakvog scenarija, a nije prošlo ni 24 sata kako je Olimpija objavila da će dobiti novog trenera, i to ni manje ni više, nego svog bivšeg igrača i čoveka koji je sa Zvezdom napravio najveći uspeh srpskog fudbala, osvojivši KEŠ i Klupsko svetsko prvenstvo.

Popularni Robi će na klupi naslediti svog sunarodnika, Dina Skendera, koji je ušao u veoma lošu seriju i u prethonih šest utakmica je zabeležio tek jednu pobedu, što je bilo premalo za čelnike Olimpije.

Prosinečki je u svojoj dosadašnjoj karijeri trenirao turski Kajzeri, gde je bio u čak dva navrata, a bio je i trener Crvene zvezde u jednom periodu. Osim klupskih poslova, on je radio i kao selektor Azerbejdžana i Bosne i Hercegovine.

Video: Robijevo sećanje na Bari: Bili smo beli kada je došao red na penale

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    22. mart 2022 | 17:48

    Srecno Majstore

  • Srbin

    22. mart 2022 | 21:08

    Zvezda je najlepši fudbal igrala za vreme Robija i Pižona. Prosinečki od prosečnih igrača napravio dobar tim. Žao mi je što je bio u klubu kada smo bili finansiski loši, ali ujedno je pokazao ljubav,jer pravi zaljubljenici nikad ne okreću leđa voljenom klubu i tu su kad je najgore, kad je najtežge. Robi hvala za kup, neka te zdravlje služi i srećno u trenerskoj karijeri. Smanji cigare 😂

  • Pana

    22. mart 2022 | 20:40

    Jedan dan kada ode Deki,volio bi opet da dođe Robi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA