Stanojević posle Surdulice: "Jako je teško po ovakvom terenu, mnogo nam znači odmor"

 
  • 7

Trener crno-belih sumirao utiske posle trijumfa u Surdulici

Trener Partizana Aleksandar Stanojević sumirao je utiske za TV Arena Sport po završetku meča u Surdulici, gde je njegov tim došao do pobede od 2:1 i tako nastavio trku sa Crvenom zvezdom, sa kojom je izjednačen po broju bodova na vrhu tabele.

Crno-beli su do pobede na nezgodnom gostovanju došli golovima Nikole Terzića i Rikarda Gomeša, nakon što je prethodno Milovanović u 27. minutu šokirao crno-bele i doveo Surduličane u prednost.

Mogli su crno-beli na kraju da ostanu i bez celog plena, jer je Radnik pogodio prečku, a potom imao u nastavku akcije priliku da zatrese mrežu, ali su crno-beli "preživeli" tu kritičnu situaciju u 93. minutu.

Stanojević je posle meča rekao da je bilo jako teško igrati po ovakvom terenu i istakao je da će ekipi mnogo značiti pauza koja sledi zbog reprezentacije.

- Jako težak meč, teško je igrati po ovakvom terenu, čestitam momcima. Idemo sada da odmorimo. Znači nam mnogo odmor, jer ćemo se oporaviti, odmoriti, imaćemo treninge za koje nismo imali vremena. Imaćemo neke igrače na raspolaganju na koje nismo mogli do sada da računamo - rekao je Stanojević, a zatim na pitanje potvrdio da će to verovatno biti i Ljubomir Fejsa.

Dušan Đorđević, trener Radnika, žali zbog propuštene šanse u 93. minutu.

- Partizan je napravio nekoliko prilika, uspeo je da realizije, nije bilo mnogo šansi na ovakvom terenu, gde je bilo mnogo tvrdo. Mi smo imali nekoliko šansi, ostaje žal sa ovom na kraju, šta da se radi. Nismo primili gol od početka prvenstva, sada smo imali priliku da izjednačimo protiv Partizana na kraju meča.

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    21. mart 2022 | 20:28

    Stanoje ako ti je los teren ,menjaj profesiju idi u kosarkase ,tamo svuda parket

  • Sasa

    21. mart 2022 | 21:50

    Sad ti i teren smeta?

  • Samroje

    21. mart 2022 | 22:29

    Baš čudna izjava velikog stručnjaka.Ipak mislim da je teren isti bio i fudbalerima Radnika.Idi radi kao trener u Englesku biće ti svi tereni extra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA