Sve zbog fudbala: Dan kad su klešta za armaturu spasila premijerligaški meč

 
 ≫ 
  • 0

Momak je mogao biti ozbiljnije povređen zbog ove intervencije redara

Pobeda Evertona nad Njukaslom (1:0) u četvrtak uveče na "Gudisonu" ostala je u senci upada jednog navijača, eko aktiviste, koji je na bizaran način želeo da skrene pažnju javnosti na ono što se dešava na Severnom moru - a to je otvaranje još naftnih bušotina i narušavanje ekosistema.

Ovaj momak se iz revolta i bunta zavezao za stativu tako što je plastičnom vezicom obuhvatio vrat i naterao sudiju da prekine utakmicu, a navijače ostavio u čudu svojim postupkom, retko viđenim na utakmicama ovog ranga.

Naravno, njegova pojava je izazvala momentalnu reakciju redara, ali je problem bio što nisu mogli tek tako da prekinu vezicu kojom se pribio uz stativu. I eto problema.

Pokušaji da se čvrsta plastika pokida golim rukama nisu uspeli, pa se tražilo drugo rešenje. Nešto oštrije. Makaza nije bilo, nije bilo ni sečica koje bi sasvim sigurno pomogle, a onda je stigao jedini dostupan alat u tom trenutku na stadionu - klešta za armaturu!

Agilni redar je u trku doneo ovaj glomazni komad alata, dodao ga kolegama, a onda je jedan od njih uz silne muke na kraju uspeo da zahvati tanku vezicu, preseče je, i oslobodi momka kojeg su potom izneli sa stadiona.

Teško da je u pitanju veliki fudbalski fan, tako da mu eventualna zabrana ulaska na stadione u budučnosti sigurno neće teško pasti.

Video: Snimak hapšenja huligana u Meksiku: Desetorici navijača stavljene lisice posle užasne tuče

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA