Navijači Rendžersa "okupirali grad", pogledajte fotke iz centra Beograda

 
  • 10

Naravno, Škoti se nalaze pod "budnim okom " policije

Navijači Glazgov Rendžersa, njih više desetina, u centru Beograda čekaju početak revanš utakmice osmine finala Lige Evrope protiv Crvene zvezde.

Kako javlja reporter Tanjuga, pristalice škotskog tima sede u kafićima, uz pivo i povremeno navijanje, ali i pod "budnim okom" policije.

Za razliku od prethodne noći kada su se na društvenim mrežama pojavili snimci tuče navijača iz Škotske i Zvezde, tokom dana sve protiče mirno.

Naime, tokom noći desetak Zvezdinih navijača došlo je do samog ulaza u hotel Metropol, u kojem su bile pristalice Rendžersa. Navodno su Delije dva puta naterale navijače Rendžersa da se povuku u hotel, a kada su i treći put izašli i ušli u sukob, vidi se da je počeo žestok obračun u kojem su neki Škoti završili na zemlji posle udaraca.

Tokom sukoba se čula i lomljava stakla, verovatno od flaša kojima su se gađali navijači. Utakmica između Crvene zvezde i Rendžersa igra se od 18.45 na stadionu Rajko Mitić, a u prvom meču u Glazgovu bilo je 3:0 za Rendžers.

Video: Škot urlao s prozora i poziva upomoć: Ekskluzivan snimak tuče Delija i navijača Rendžersa

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vu

    17. mart 2022 | 16:31

    Devedesete sam sa navijačima Rendžersa zajedno putovao na meč vozom od Novske do Beograda. Zajedno smo pili i pevali branili jedni druge i naš transparent od pandura u Vinkovcima. Likovi su bili fenomenalni momci. Sa nekima sam se čuo i posle. Čestitali su mi kada je Zvezda postala prvak Evrope. I onda deset pijanih klinaca koji misle da su navijači idu da se biju pred hotel, jer misle da je to odraz vernosti klubu. Tužno i jadno.

  • Toni S.

    17. mart 2022 | 15:59

    A jel ovaj debeli vikao HELP sa prozora?

  • taifun

    17. mart 2022 | 16:50

    Napali brojčano jači strance, hrabrost je uvek bila jača strana fmpovih navijača, još im ovi uzvratili udarce sa kamatom i to stolicama preko ganferskih glava, nakon toga nastupa rikverc.A navikli su oni, karadjordjev park, naplatna rampa, jerković, novi beograd itd itd..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA