Partizan oslabljen krenuo put Roterdama, napadač ostao u Beogradu!

 
 ≫ 
  • 15

Crno-beli se nadaju čudu u revanšu protiv Fejenorda

Fudbaleri Partizana krenuli su put Holandije, gde ih u Roterdamu očekuje revanš osmine finala Lige konferencija protiv Fejenorda.

Pred crno-belima je nemoguća misija, jer su u prvom meču u Beogradu poraženi sa 5:2 uz inferiornu igru protiv trećeplasiranog tima Holandije.

Posao će izabranicima Aleksandra Stanojevića biti dodatno otežan, jer su smanjene napadačke opcije, pošto Marko Milovanović nije krenuo put Holandije jer je dobio pozitivan test na korona virus.

Ono što je svakako benefit, jeste činjenica da se u tim vraća Rikardo Gomeš, koji zbog crvenog kartona protiv Sparte nije igrao na meču u Beogradu protiv Fejenorda.

Ovo je i spisak igrača koje je Stanojević poveo u Roterdam:

Golmani: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač;

Defanzivci: Marko Živković, Nemanja Miletić, Mihajlo Ilić, Siniša Saničanin, Bojan Ostojić, Slobodan Urošević;

Vezisti: Marko Jevtović, Saša Zdjelar, Miloš Jojić, Milan Smiljanić, Lazar Marković, Nikola Terzić, Aleksandar Lutovac, Lazar Pavlović, Kvinsi Menig, Nemanja Jović, Filip Holender.

Napadači: Rikardo Gomeš i Samed Baždar.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    16. mart 2022 | 11:50

    Budimo bre realni !!! Pa Partizan nema ekipu da u domaćem „ Ž “ prvenstvu i to na svom terenu uvalja bar neki traljav pogodak a da ga da Fejenordu ?! Sve ispod pet komada puna kapa. Prvenstvo je već izgubljeno. Jer ruku na srce Zvezda je ipak bolji i respektivniji tim sa mnogo više igrača koji se junački bore za njene boje. Što kažu „ hrabre i sreća prati “. Partizan prepun „staraca“ tromih i lenjih sa ogromnim fudbalskim ne znanjem i sa trenerom koji je zaostao u shvatanju fudbalske igra. Pa ni na seoskoj livadi se ne igra ovakav fudbal. Igrati ispred svog šesnaesterca sa igračima koji puni straha i bez neke fudbalske veštine ( driblinga ) je pucanje u sopstvene noge.

  • gg

    16. mart 2022 | 11:27

    Bez 7 primljenih komada nemojte da se vracate

  • Bukač

    16. mart 2022 | 12:12

    ... biće fer i neće nam dati više od tri gola.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA