Sudija koji je iznervirao Ronalda hapšen sa srpskom starletom: Afera Kristal, droga, oružje...

 
  • 0

Slovenac Vinčić je u maju 2020. godine boravio na ranču gde je u raciji uhapšena kriminalna grupa * Posle razgovora sa policijom imao je informativni razgovor posle čega je pušten kući

Šta god uradio na terenu i kako god bude sudio svoje evropske mečeve, nema sumnje da će ime slovenačkog sudije Slavka Vinčića biti povezano sa skandalom u koji je bio umešan na proleće 2020. godine!

Vinčić je krajem maja pomenute godine priveden u Blizini Bijeljine, u aferi Kristal, kada je uhapšeno 36 lica kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružja. Istovremeno, prema navodima medija u Republici Srpskoj, policija je u vili zaplenila 14 paketića kokaina, 10.000 evra, a prisutne su zabavljale prostituke koje je navodno organizovala Tijana Ajfon.

- Posle sastanka sa poslovnim partnerima pozvani smo na jedan ranč da proslavimo, i odazvali smo se pozivu. Bilo je četrdesetak ljudi, skoro nikog od njih nisam poznavao. Posle policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor, gde sam objasnio da uopšte ne znam te ljude, i nakon toga su me pustili tako da sam mogao da se vratim kući u Sloveniju - rekao je Vinčić tada.

Otuda i ne čudi što je ova tema jutro posle meča između Junajteda i Atletika postala ponovo aktuelna, pogotovo što su navijači engleskog kluba besni na neke od Vinčićevih odluka.

To se, pre svega, odnosi na nesviran faul nad Elangom posle kog je atletiko krenuo u napoad i postigao gol. To je i te kako iznerviralo Kristijana Ronalda koji je Slovencu pokazivao da je ćorav i sada se suočava sa mogućmo kaznom UEFA.

S druge strane, i menadžer Đavola Ralf Rangnik je imao štošta da kaže Vinčiću:

- Bilo je nekih zanimljivih sudijskih odluka, ne bih rekao nužno odlučujućih. Možda bih spomenuo onu kod koje smo dali gol.. Bio je prekršaj nad Elangom, a sudija i pomoćni sudija to nisu tako videli. Sudija je Atletiku prilično olakšao krađu vremena, a nama to nije olakšalo posao. Nisam siguran da je u drugom poluvremenu bilo igre barem dva minuta u kontinuitetu, stalno je bila prekidana ležanjem na terenu.


Video: Snimak hapšenja Tijane Ajfon i kriminalne grupe u Bijeljini

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA