Mesi ovakvo poniženje nikada nije doživeo: Navijači ga izviždali na Parku prinčeva, počastili i Nejmara

 
  • 14

Niko u Parizu više nema ni trunku strpljenja za Argentinca i Brazilca

Fudbaleri PSŽ-a igraju svoj prvi meč nakon šokantne eliminacije od Real Madrida u Ligi šampiona sredinom nedelje, kada su na poluvremenu u ukupnom rezultatu imali dva gola prednosti, da bi het-trikom Karima Benzeme na kraju morali da napuste takmičenje. 

U Parizu će tako proći još jedna sezona u kojoj je uložena enormna količina novca, a nije se došlo do onog glavnog - trofeja u Ligi šampiona. Nezadovoljstvo na licima čelnika kluba bilo je evidentno još posle samog meča, kada su Naser El Kelaifi i Leonardo pokušali da upadnu u sudijsku svlačionicu, a prenelo se i na tribine.

Naime, prilikom predstavljanja igrača na susretu protiv poslednjeplasiranog Bordoa, navijači su odlučili da salvom zvižduka dočekaju svoje igrače, zapravo većinu njih, pošto su Kilijana Embapea dočekali velikim ovacijama. Ali, dvojica su im se baš našla na tapetu.

U pitanju su Lionel Mesi i Nejmar, koji su "pobrali" salve zvižduka ovog popodneva u Parizu. Može se reći da je Argentinac time doživeo pravo poniženje, pošto mu za sve vreme u Barseloni nijednom nije priređen ovakav doček.

Sa druge strane, Nejmar je "umeo" da se nosi sa ovakvim situacijama. Ali biće zanimljivo videti njihovu reakciju, uzimajući u obzir da navijači ovoga puta zaista imaju pravo, jer obojica igraju ispod svojih standarda, odnosno ne "isplaćuju" svoju vrednost.

Video: Čudna reakcija golmana Proletera prethodila drugom golu Radnika: Kiksnuo, pa kažnjen lobom

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ттт

    13. mart 2022 | 14:35

    Они не играју из љубави,они играју ту због новца..То је оно што прави разлику између њих двојице и К.Роналда,који ће увек бити изнад њих у сваком погледу.

  • Burazer

    13. mart 2022 | 14:24

    Poslednje 3 godine se ne vidi na terenu, ne znam samo cemu one zlatne lopte, ali ajde zna to tamo "neko". Brat Levandovaki poslednje 3 godine sije!

  • Ciganin 1976

    13. mart 2022 | 16:16

    Obožavam ga ali je zaslužio svojim ponašanjem na terenu i gore ! SRAMNO je od najvećeg da NE ZELI DA POTRCI !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA