Pune ruke posla za policiju posle hrvatskog derbija: Uhapšeno čak 89 osoba, oduzeto brdo pirotehnike

 
  • 1

Na sreću nije bilo većih fizičkih sukoba, niti povređenih

Nemile scene desile su se na stadionu "Poljud" pre, za vreme i tokom subotnje utakmice hrvatskog nacionalnog prvenstva između Hajduka i Dinama iz Zagreba. Policija je za tamošnje medije istakla da je oduzela 35 komada raznih pirotehničkih sredstava, a da su istovremeno oštećeni autobusi gosujućeg tima i navijača.

Epilog - uhapšeno je ukupno 89 osoba zbog postojanja osnove sumnje da su remetili javni red i mir. Kako je rekala portparolka tamošnje policije, Antonela Lolić, organi reda su sve vreme preduzimali mere iz svoje nadležnosti kako bi osigurali odigravanje meča.

Pored evidentiranih oštećenja, nije bilo fizičkih sukoba, pa ni povređenih osoba, što se može nazvati pozitivnim vestima.

Kada govorimo o oduzetoj pirotehnici, policija je zaplenila ukupno 18 "bengalki", dve dimne kutije, dve signalne rakete, 13 petardi, plinski pištolj i 154 "starter" strelišta. Nakon javnog okupljanja, policija je nastavila da osigurava centar Splita, ali nisu uočena veća remećenja.

Video: Čudna reakcija golmana Proletera prethodila drugom golu Radnika: Kiksnuo, pa kažnjen lobom

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA