Ultrasima PSŽ-a prekipelo, teraju i moćnog Al-Kelafija, a sve je delovalo idilično letos sa Mesijem

 
 ≫ 
  • 9

Ultrasi Parižana su rekli svoje - žele svima koji su doveli do ovakve situacije vide leđa

Vanredno stanje je na snazi u Pari Sen Žermenu. Od glamuroznog projekta kojem se letos pompezno pridružio Lionel Mesi ostali su "samo dugmići", u rezultatskom smislu ekipa je pretrpela debakl, a fijasko u Madridu bio je kap koja je prelila čašu nezadovoljstva duboko razočaranih navijača.

Oni najverniji su već rekli svoje nedeljama i pre eliminacije iz Lige šampiona, videli su da nešto nije kako valja, kao da su osetili šta nailazi - i bili su sto posto u pravu.

I sada, sudeći po tome kako deluju u danima posle debakla, neće stati dok ne isteraju svoje, dok ne isteraju ljude koji trenutno vode klub, i pojedine igrače, a ne prezaju ni od kritika za moćnog gazdu kluba Nasera El-Kelafija.

I njemu žele da vide leđa.

- Nemamo mi kratko pamćenje. Znamo dobro koliko nam je dao predsednik Naser Al-Kelafi. Nema ovde ničeg ličnog. Ali je jasno da on nije pravi čovek za ovaj posao - poruka je ultrasa Parižana koji su sročili u saopštenju.

- Potrebna je kompletna reorganizacija kluba na svim nivoima i prisustvo predsednika na dnevnom nivou. Naš pari Sen žermen zaslužuje ljude koji mu služe, a ne ljude koji ga koriste. Čisto, jasno, precizno.

PSG PSŽ navijači Foto: Profimedia/Liewig Christian/ABACA / Abaca Press

Navijači su taksativno naveli sve anomalije u klubu koje su, prema njihovim rečima, dovele prestonički klub do novog evropskog poniženja. Između ostalog, tvrde da ekipa, igrači koji su u timu nemaju "mentalitet koji ruši planine",  o strukturi sastava kažu da je to "slaganje zvezda koje su malo ili nimalo komplementarne“. Za trenera Poketina imaju stav da "očigledno nije pravi donosilac odluka".

- Kako možeš da preokreneš situaciju za Parižane sa kojima slaviš samo golove iz penala, a češće si na "Nedelji mode" nego na sastanku sa predstavnicima navijača - pitaju se pariski ultrasi, kojih je 1.800 otputovalo u Madrid, očito ovde aludirajući na Brazilca Nejmara.

Fudbalere Pari Sen Žermena, jasno je, u nedeljnom meču sa Bordoom očekuje pravi pakao sa tribina.

- Da li će navijači biti na tribinama u nedelju? To je na njima da odluče. U svakom slučaju, razumemo ih u potpunosti, razumemo zbog čega su razočarani - rekao je Poketino nedugo posle debakla u Madridu.

Saopštenje navijača Pari Sen Žermena završilo je u mejlovima večine francuskih medija.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tesla

    12. mart 2022 | 17:59

    Psg ko prvo nije ekipa. To su sve pojedinci koji igraju za sebe tako se liga sampiona nemoze osvojiti.

  • S

    12. mart 2022 | 18:14

    Ugledajte se na Mancester siti. I oni su arapski klub isto kao i vi, ali oni su TIM a vi ste samo skup pojedinaca koji mari samo za sopstvenu slavu.

  • Aleksandar

    12. mart 2022 | 20:07

    Neka dodju u muzej na Marakanu, da vide to sto sanjaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA