Čelsi ne mari za probleme van terena: Plavci srušili Norič za četvrti vezani trijumf u Premijer ligi

 
  • 0

Njukasl je vezao devetu utakmicu bez poraza u prvom rangu u Engleskoj

Van stadiona ih "tište" mnogi problemi, ali oni na terenu izgledaju kao mašina koja je spremna da samelje sve što joj se nađe pred nogama. Fudbaleri Čelsija bez ikakvih problema slavili su na gostovanju poslednjeplasiranom Noriču, čime su došli do četvrte vezane pobede i učvrstili se na trećem mestu Premijer lige - 1:3 (0:2).

Jasno je da su se Plavci malo kasnije probudili i da će se zbog toga teško uključiti u borbu za trofej, ali deluje da uz ovakve igre neće imati problema da zadrže mesto koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona.

Večeras su u prednost došli već posle samo tri minuta igre preko Trevora Šalobe na asistenciju Mejsona Maunta, da bi drugopomenuti fudbaler potom na dodavanje Kaja Haverca u 14. minutu duplirao vođstvo.

Manju "dramu" režirao nam je Temu Puki kada je sa penala u 69. minutu smanjio na gol razlike, ali je svaku dilemu rešio maestralni Kaj Haverc u 90. minutu na asistenciju Kantea.

U sjajnoj formi nalazi se i Njukasl, koji je slavio na gostovanju Sautemptonu, čime je produžio seriju nepobedivosti na devet utakmica u Premijeršipu (1:2).

Poslednji neuspeh su u Premijer ligi fudbaleri Njukasla doživeli protiv Mančester sitija, posle čega su tri puta odigrali nerešeno, a šest puta su slavili i sada su faktički pobegli od borbe za opstanak. Golove su postigli Vud i Gimaraeš za goste, a Armstrong je doveo Sautempton u inicijalno vođstvo.

Volvsi su rasturili Votford na domaćem terenu (4:0), a Lids je nastavio sa serijom užasnih rezultata porazom od Aston Vile kod kuće (0:3).

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Fenomenalna navijačka koreografija na Ajbroksu

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA