Trener Fejenorda pred Partizan: "Imao sam priliku da pratim Meniga, Pušić nam je i ranije pomagao"

 
  • 0

Arne Slot je istakao da dva igrača neće biti prisutna zbog problema

Fudbaleri Partizana sutra uveče od 18.45 časova sastaće se sa Fejenordom u prvoj utakmici osmine finala Lige konferencija. Crno-beli će pokušati da dođu do što boljeg rezultata pred revanš u Holandiji i da naprave još jedan korak napred u svom pohodu.

Trener Fejenorda, Arne Slot istakao je za sam početak da je dosta pažnje obratio na Kvinsija Meniga, koji je ostavio trag u mnogim holandskim klubovima, između ostalog Ajaksu, Zvoleu, Tventeu...

- Reč je o odličnom igraču, imao sam prilike da se sretne sa njim, igrao je u raznim holandskim timovima, dobar je napadač i postiže rezultate, nije ni lako za svakog holandskog igrača da ode u inostranstvo i bude u tako važnoj poziciji, od njega se može dosta očekivati - rekao je Slot.

Kaže da mu je u pripremi utakmice mnogo pomogao Marino Pušić, koji ima bosansko-hercegovačko državljanstvo.

- Marino Pušić nam uvek pomaže i inače nam je pomagao, kao i u AZ Alkmaru, ima iskustva i bio je deo tima Crvene zvezde kada su igrali Ligu šampiona. Sada je takođe dosta pomogao.

Ističe da nekoliko igrača neće biti u konkurenciji za sutrašnji meč.

- Dva igrača ne mogu da igraju, a jedan igrač nije još dovoljno istreniran, pitanje je da li će moći da igra... Brajan Lense i Patrik Valemark su ti koji su pod znakom pitanja.

Igrač Fejenorda i kapiten ovog tima, Jens Tornstra kaže da ne zna da li bi bio zadovoljan samo remijem.

- Pa, ne znam da li bih bio zadovoljan, sutra ćemo da vidimo kako će se stvari odvijati, ali je prednost što je revanš na našem terenu. Ne možemo da predvidimo ishod utakmice - rekao je Jens Tornstra.

Video: Čarke na meču Srbije i Hrvatske: Gostujuća desetka krenula na orlića, unosili se u lice

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA