Zvezdina kanonada protiv Pazara: Ohi, Katai i Ivanić ubacili četiri gola za 12 minuta!

 
 ≫ 
  • 0

Crveno-beli bez milosti protiv poslednjeplasiranog tima Superlige Srbije

Zvezda je krenula jako, može se reći i furiozno od samog starta protiv "fenjeraša" Novog Pazara. U roku od 12 minuta u periodu između 8. i 20. minuta videli smo čak četiri pogotka crveno-belih protiv zaista užasne odbrane gostujućeg tima, koja nije ličila na standarde Superlige Srbije.

Probila je Crvena zvezda po desnoj strani terena po pravoj mećavi na stadionu "Rajko Mitić". Lopta je nekako došla posle dobrog građenja do doskorašnjeg fudbalera Moldea, Ohija Omoižuanfa na petercu, a ovaj je samo imao zadatak da je smesti u mrežu.

Ovime nastavlja borbu za Zlatnu kopačku Evrope, pošto mu je to ukupno 31. pogodak uključujući i 27 koje je prethodno ubacio u mrežu dok je igrao za Molde. Kada govorimo o Zvezdi i takmičarskim utakmicama, četiri puta se upisivao u strelce, a zajedno sa prijateljskim mečevima, ovo mu je bio sedmi pogodak.

Vrlo brzo Zvezda je došla i do drugog pogotka, a strelac je bio Aleksandar Katai u 15. minutu utakmice. Novopazarska odbrana je katastrofalno reagovala, igrač Zvezde je bukvalno uspeo da pretrči dvojicu igrača gostiju i da samo smesti loptu u mrežu.

Nije časno prošlo ni 30 sekundi od tog gola, Mirko Ivanić je postigao i treći. Sada se Katai našao u ulozi asistenta, izbacio je svog saigrača u situaciju jedan na jedan sa golmanom i vrlo, vrlo lako uspeo da matira protivničkog golmana.

Kao da se igrao rukomet u ovim momentima na našem najvećem stadionu, pa je tako Zvezda već u 21. minutu uspela da stigne i do svog četvrtog pogotka. On je bio delo Aleksandra Kataija, nakon još jedne užasne reakcije golmana Novog Pazara.

Pravi blickrig Zvezde na stadionu "Rajko Mitić".

Video: Sudija se lomio i više puta gledao snimak pre nego što je pokazao na belu tačku

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA