Mitrogol prekinuo seriju, Fulam ponovo pobedio i grabi ka plasmanu u Premijer ligu

Kotidžersi su učvrstili prvo mesto na tabeli Čempionšipa posle novog trijumfa

  • 1
Aleksander Mitrović FK Fulham Foto: Profimedia/Jed Leicester / Shutterstock Editorial

Grabi Fulam ka plasmanu u Premijer ligu, a na tom putu ruši sve rivale redom. Samo jedan poraz u tekućoj kalendarskoj godini zabeležio je tim Aleksandra Mitrovića, a danas nije dozvolio novo iznenađenje. Iako srpski strelac nije postigao gol, njegov tim je ubeležio vredan trijumf protiv Blekburna - 2:0 (2:0).

Naš Mitrogol je tako ostao na 34 postignuta pogotka uz sedam asistencija, a danas je odigrao svih 90 minuta na domaćem terenu, ali ipak nije uspeo da smesti bar jednu loptu u mrežu Roversa.

Posao su za domaćine odradili Kebano u 25. minutu i Vilson deset minuta kasnije, posle čega nije bilo apsolutno nikakve dileme o pitanju pobednika. Štaviše, Fulam je mogao da dođe samo do još ubedljivije pobede u nastavku meča, pošto je imao nekoliko izglednih prilika.

Ova pobeda približila je Fulam plasmanu u Premijer ligu, ali do toga će morati da pređe još dugačak put. Trenutno trećeplasirana ekipa Hadersfilda ima 11 bodova manje, ali i dve utakmice više od Kotidžersa, tako da se može reći da je ostvarenje cilja relativno blizu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Dušan Tadić poručuje Aleksandru Mitroviću: Ljut sam jer igra u Čempionšipu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA