Javio se igrač Fiorentine kog je Vlahović tešio: "Evo zašto mi je odmah prišao"

 
  • 0

Venuti lepim rečima pričao o Srbinu

Iako je tokom celog meča bio na udaru navijača Fiorentine, dok ga i doskorašnji saigrači nisu mazili na terenu, srpski napadač Dušan Vlahović pokazao je svoju ljudsku stranu na kraju utakmice koju je njegov Juventus dobio u Firenci pre dva dana (1:0).

Juve je, kao što znate, u prvom meču polufinala Kupa Italije slavio autogolom Lorenca Venutija koji nije mogao da sakrije suze, dok je Vlahović prvi prišao da ga teši - ne obazirući se na slavlje svojih novih saigrača.

A to je nešto što mu Venuti nikada neće zaboraviti.

- Dušan je uradio ono što ste videli jer zna šta osećam prema Firenci i Fiorentini. Bio je to gest od srca, od momka koji je pre nekoliko nedelja bio jedan od nas. Imao sam veliku podršku, mnogi su doživeli moje razočarenje i tugu i sve to može samo da me obraduje  i učini ponosnim što sam Firentinac - rekao je Venuti za Rai Toskana i dodao:

- Moje suze su bile simptom ljubavi jer mi je jako stalo do ovog dresa. Te moje suze su i dobre zato što jasno daju do znanja da još uvek ima ljudi koji su toliko privrđženi jednom klubu i koji bi sve dali za njega. Izgubiti utakmicu na taj način za mene je bilo jako bolno.

Venuti je, inače, dobio veliki broj poruka podrške, ali bilo je i onih koji su ga osudili tako da je njegova devojka morala da reaguje i pošalje poruku "hejterima" u četvrtak.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA