Tragičar Fiorentine na meti "hejtera", javila se njegova devojka i poslala im poruku

 
  • 0

Venuti je jeste dobio poruke podrške, ali ima i onih koji mu nisu oprostili

Avgusta Iezi, devojka defanzivca Fiorentina Lorenca Venutija, poslala je poruku "hejterima" koji su vređali njenog dečka posle autogola koji je postigao protiv Juventusa.

Venuti je u sredu veče bio tragičar Viole u prvom meču polufinala Kupa Italije, kada se u nadoknadi vremena našao na pogrešnom mestu i ugurao je loptu iza leđa svog golmana za trijumf Bjankonera od 1:0.

Venuti je posle meča bio skrhan, a među prvima koji su mu prišli da ga teše bio je srpski napadač Dušan Vlahović. Takođe, dobio je i podršku od strane navijača, ali tu su i oni koji su ga napali.

- Rekla bih da u ovom trenutku imamo mnogo ozbiljnijih problema od toga da vas lopta pogodi i da postignete autogol. Podsetimo se da je fudbal lep, to je sport koji uzbuđuje i spaja duše. Veoma sam rezervisana kada je u pitanju privatni život i nikada ne pričam o Lorencu, ali ovom prilikom to moramd a uradim jer dobijam previše poruka - rekla je Venutijeva devojka i dodala:

- Autogol se desio, proći će sve. Postoje ljudi koji trenutno žive u metrou i koriste ih kao bunkere za izbegavanje bombi. U poređenju sa autogolom mislim da je to veliko sr**e. Hvala svima koji su poslali poruke ohrabrenja.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA