Lalatović: Ja čarobni štapić nemam, ali imam srce da ostavim tim u Superligi

 
 ≫ 
  • 2

Kragujevčani upisali prvi trijumf pod komandom Lalatovića

Pao je kamen s srca treneru Radničkog iz Kragujevca Nenadu Lalatoviću, jer je upisao prvi trijumf po dolasku na užarenu klupu i na taj način je odveo svoj tim van zone ispadanja - barem za 24 sata!

Radnički je u petak dobio Voždovac rezultatom 1:0, sada imaju 19 bodova koliko i Metalac na toj deobi 15. mesta, dok je Novi Pazar poslednji sa bodom ispod.

- Za razliku od utakmice protiv Proletera, moji igrači su sada pokazali veću želju za pobedom od rivala, “izginuli” su na terenu i ja zaista mogu da budem ponosan na njih. Možda igra nije bila previše dopadljiva, ali smo na tu neku borbenost i energiju uspeli da dođemo do izuzetno važna tri boda i pomaknemo se sa poslednje pozicije na tabeli. Dobro smo otvorili utakmicu, postigli vodeći gol na vreme i uspeli da sačuvamo stečenu prednost do kraja susreta. Ostaje žal za tim drugim pogotkom u finišu, koji je sa pravom poništen - rekao je Lalatović koji je dodao:

- Ogroman je bio pritisak. Mi smo u ovaj duel ušli kao poslednji tim na tabeli i da smo izgubili, zaista bi bilo jako mučno i teško u nastavku takmičenja. Nismo mi ovom pobedom previše toga uradili, osim što smo se se pomerili za jedno mesto na tabeli. Ja sam svestan da ćemo mi teško ostati u ligi, a da izbegnemo baraž. Mnogi su rekli da će Radničkom trebati čudo, pa da ostane u Super ligi. Ja “čarobni štapić” nemam, ali imam srce i veliku želju da uz podršku navijača i Grada Kragujevca, i sa igračima koji su ovde moja druga porodica, obezbedim Radničkom opstanak u ligi.

Video: Uzalud je Lalatović ljubio grb i pokazivao ka loži: Ovo je poništeni gol Radničkog zbog ofsajda

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA