Del Pjero oduševljen Srbinom: "To je gol rasnog centarfora, Vlahović je u pravu..."

 
 ≫ 
  • 1

Srbin je oduševio navijače i legende kluba

Srpski napadač Dušan Vlahović beleži sjajne partije u dresu Juventusa, pa je tako, na debiju u Ligi šampiona u 32. sekundi postigao gol i oduševio navijače, kao i legende kluba. 

Tako se oglasio Alesandro Del Pjero koji je, oduševljen igrama Vlahovića, izneo niz pohvala posle meča sa Viljarealom.

- To je gol rasnog centarfora. Danilo je poslao vertikalnu loptu idealnu za Vlahovića koji sjajno napada prostor. A Viljareal se nije snašao u tom napadanju prostora. Vlahović je realizovao napad u maniru klasnog napadača. Primio je loptu spolja jer bi u svakom drugom slučaju bio blokiran. Raul Albiol mu je bio blizu ali je Vlahović iskoristio prednost u odnosu na štopera koji je hteo da zatvori šut u bliži ugao i ostavio mu dalji. Vlahović je već znao gde je gol i nije ni morao da podigne glavu i da pogleda. Reagovao je desnom nogom i ukrao golmanu vreme da se namesti - rekao je Del Pjero i dodao:

- Vlahović je odigrao sjajnu utakmicu. Mnogo se žrtvovao za ekipu, pogotovo u drugom poluvremenu koje je bilo teško za Juventus. On je u pravu kada kaže da nema potrebe da ga porede sa bilo kim. Ne treba da ga porede ni sa mnom, ni sa bilo kim drugim. Svaki igrač treba da ima svoj put, a Vlahovićev je do sada jako dobar i nadam se da će biti sve bolji i bolji - istakao je Del Pjero.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    23. februar 2022 | 18:02

    Najveci fudbaler Juventusa svih vremena. Alesandro Del piero oleeeee na na na na

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA