Fudbaler Juventusa o poređenju Ronalda i Vlahovića: "Sa Kristijanom smo vodili 1:0 pre meča"

 
 ≫ 
  • 1

Podsetimo, Ducija u utorak veče očekuje debi u LŠ

Defanzivac Juventusa Leonardo Bonući smatra da je nemoguće porediti Kristijana Ronalda i Dušana Vlahovića, za kog je istakao da mu je potrebno vreme kako bi grešio i napredovao!

Srpski načadač bi večeras trebalo da debituje u Ligi šampiona, gde će Juve gostovati Viljarealu, dok će Bonući najverovatnije sedeti na klupi zbog toga što se i dalje nije oporavio od povrede.

- Utakmica protiv Viljareala će biti veoma komplikovana. Viljareal iga dobar fudbal i ima iskustva, ali mi sa Dušanom imamo igrača koji može da drži loptu kada se rivali brane duboko - rekao je Italijan za "El Pais" i dodao:

- Vlahović je klasičan centarfor i ne može da se poredi sa Ronaldom. sa Kristijanom smo svaku utakmicu počinjali sa vođstvom od 1:0. Dizao je mentalitet i davao energiju grupi. Dušan mora još da pravi greške kako bi se poboljšao.

Što se tiče samog Vlahovića, duel u Španiji će biti sjajna prilika da ga i Evropa konačno upozna - jer je najavljen da će igrati u prvoj postavi. Takođe, ovih dana se njegovo ime pojavljuje u medijima i zbog spekulacija da je u vezi sa bivšom Mis Italije Karolinom Stramare.

Video: Vlahović zapevao italijanski hit na predstavljanju u Juventusu, saigrači oduševljeni

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda dala još jedan gol: Crveno beli vode 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    22. februar 2022 | 13:56

    "Prednost"uglavnom pretvarali u nereseno ili poraz...😄😄😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA