Stanković posle drame i haosa na Marakani: “Štulić može sin da mi bude, Borjan pokazao da je monstruozan“

 
  • 36

Komentarisao je stručnjak Zvezde i učinak Gelora Kange i njegov pobednički penal

Utakmica osmine finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša sigurno može da upadne u red jedne od najzanimljivijih ove sezone u srpskom fudbalu. Posle penal serije, domaći su prošli dalje, a drama nije izostala.

Pobednika je faktički rešio Milan Borjan, koji je odbranio četiti kaznena udarca i to nakon što je njegov kolega na drugoj strani, Filip Dujmović bio taj koji je dominirao.

Imao je trener domaće ekipe, Dejan Stanković mnogo toga pohvalnog da kaže na račun celog tima posle večerašnje utakmice, pre svega u borbi i žaru koji je viđen na samom terenu.

- Ne znam šta ću više sa tim penalima. Gledam ih, ne gledam ih. Kangin penal nisam gledao, iscedili su me prethodni. Stvarno smo zaslužili da dobijemo ovaj meč, ali smo izabrali teži put. Kada bih pričao o pojedincima, ne bih imao šta da kažem. Napadali smo od prvog do 90 minuta. Nismo se raspali i srljali, bili smo organizovani. Realno, energetski smo bili odlični, dobro smo trčali i nismo dozvolili ništa da nam naprave – podvukao je Stanković.

Posebno je posle večerašnje partije apostrofirao Milana Borjana i Gelora Kangu, koji je postigao odlučujući penal.

- Borjan je pokazao da je monstruozan. Zamračio je gol. Kanga je pokazao veliki personaliti (eng. ličnost), što je veći pritisak njega više boli uvo – istakao je Stanković.

Komentarisao je i potez Nikole Štulića tokom penal serije kada se okrenuo ka severnoj tribini i ućutkivao navijače. Kaže da mu je rekao nekoliko reči.

- Zna da je pogrešio, napravio je pogrešan potez, prema pogrešnim navijačima. Zagrlio sam ga, video sam da se uplašio. Može sin da mi bude – dodao je Stanković.

Video: Stanković deli lekcije Štuliću: Savet i zagrljaj posle provokacija mladog napadača

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    16. februar 2022 | 23:10

    Borjan sujetan jer mu je decko od 20 godina smekerski nabio panenku i ponizio ga. A dva najiskusnija igraca Dragovic i Milijas skocili u pomoc Borjanu da ga slucajno dvadesetogodisnjak ne prebije.

  • Ja sam ja

    16. februar 2022 | 23:09

    Videla se razlika izmedju vas i nas. Decko vas je utisao, dok neko drugi skida gace i pokazuje zadnjicu. Niko nije krenuo da ga bije, a vi jadni nasrnuli na klinca jer je utisavao publiku, maltene nema ko to ne radi po celom svetu, samo se vi pravite nesto pametni

  • Manjača

    16. februar 2022 | 22:56

    Dečko vam je dao golčinu mister i to bez imalo straha , a vi ste svi nasrnuli na njega ( sin ti moze biti ) onako junački ! Borjan svaki penal korak ispred gol linije !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA