Zvezda snizila cene karata za meč protiv Radničkog, ulaz za decu besplatan

 
 ≫ 
  • 7

Crveno-beli nastavljaju sa akcijama kako bi sa tribina imali što veću podršku

Crvena zvezda je proteklog vikenda imala sjajnu posetu na Marakani na otvaranju prolećnog dela prvenstva u derbiju protiv Čukaričkog. Uželeli su se navijači fudbala posle dva meseca pauze, a to je rezultiralo sa 18.638 gledalaca na tribinama.

Na to je sigurno uticao i marketing kluba, kao i akcije navijača, koji su danima pozivali ljude na tribine. Mnogi su kupili kartu za Čukarički, jer će sa njom moći da se uđe i na večiti derbi, a svakako najupečatljivija scena u najavi utakmice bio je veliki crveno-beli šal koji je stavljen oko vrata "Pobednika" na Kalemegdanu.

Zvezda je i za Kup utakmicu protiv Radničkog iz Niša pokrenula akcije. Tako je cena karata snižena u odnosu na ulaznice za Čukarički.

Sever je 300, istok 400, zapad 500, VIP Zapad 1.000, VIP 1 i VIP 2 2.000 dinara, a VIP galerija 3.000.

Takođe, ponovo će za decu do 14 godina biti obezbeđen besplatan ulaz u sektoru 1 na zapadu, kao i u sektoru 6 na istoku, a potrebno je da na meč dođu u pratnji jednog roditelja.

Prodaja ulaznica "online" počinje od ponedeljka u 12 časova, a prodaja na blagajnama je od utorka od 10 do 18 časova.

Meč protiv Radničkog iz Niša na programu je u sredu od 17 časova.

Video: Ohi podivljao pred Delijama dok su vređale Partizan: Njegova reakcija sve govori

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džek

    14. februar 2022 | 12:46

    Prijateljska

  • Zeka

    14. februar 2022 | 14:07

    Pa ako igraju onako kako trener kaže da su bitna 3 boda, nije vażno kako, zašto onda ljudi da dolaze na stadion. Da dodje neko i da ne vidi ni jednu šansu, neku dobru akciju za 75 minuta kao protiv Čukaričkog, stvarno ne vidim logike. I još dodju igrači posle utakmice ispod severne tribine da proslave pobedu sa navijačima. Ja ne znam zašto ih podržavate kad se vidi da je igra jedna velika O. Setite se ranijih utakmica kad je igrala Zvezda, kad se primetilo nezalaganje, dosadna igra, bez pravih akcija, posle dvadesetak minuta se čuju zvižduci sa tribina. A sad, 75 minut mi bez Ijedne šanse.Da onaj ne dobi crveni bila bi opet Surdulica. To je taj isti pristup igri, damo gol i to je to. Cilj je ostvaren, 3 boda su tu, ali šta da radimo kad nam ga neko zabiberi u 85 minutu, vremena za popravni nema. Tako da ovo što je izjavio Stanković, da nije bitna igra, bitna su 3 boda, je najveća gluposti od nekog trenera Zvezde. Razumem da igramo ligu šampiona ili evrope, ali ovako da se brukamo sa timovima gde kopačke Zvezdinih igrača vrede kao ceo nečiji tim iz naše lige, stvarno ne zaslužuju ni 100 gledalaca da Im dodje, pa makar bio I besplatan ulaz.

  • Stane

    14. februar 2022 | 13:13

    Ako ovaj put me bude bilborda svuda po gradu koji mole navijace ne pada mi napamet da dodjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA