U Milanu gledaju u Lazetića: "Očekivanja su prevelika, ali mora prvo da se prilagodi drugačijem šampionatu"

 
  • 3

Za sada, kako navodi čelnik, najbitnija je adaptacija na novi sistem

Sportski direktor Milana Federik Masara u jednoj emisiji, između ostalog, pričao je i o dolasku Marka Lazetića iz Crvene zvezde i pozvao javnost da ne stvara pritisak mladom igraču kojem je prvo potrebno da se prilagodi.

- On je mlad dečko sa jakim potencijalom i imamo mnogo vere u njega. Ipak, moramo da budemo svesni da je to momak koji mora da se prilagodi drugačijem šampionatu tako da ne smemo da povećavamo pritisak, rekao je Masara na jednoj italijanskoj TV stanici uoči meča Milana i Lacija - kazao je Masara.

I pored toga, jasno mu je da se dosta očekuje od srpskog ofanzivca, ali da je najpreče nastaviti rad sa njim.

- Očekivanja od Lazetića su prevelika. Ima svoje kvalitete i uvereni smo da će moći da da svoj doprinos, ali su potrebni strpljenje i mir. Trenira, ali sa druge strane treba imati na umu i da je došao iz pauze u prvenstvu tako da mora prvo da podigne kondiciju. Biće vremena i prostora i za njega - rekao je Masara.

Video: Motika otkrio koja legenda Zvezde mu je uzor: Pre sam igrao desetku, a sad sam više na levom krilu

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KK

    10. februar 2022 | 16:20

    Kakva ocekivanja od ovog decka

  • Mnogo se žurite

    10. februar 2022 | 20:59

    Brate to samo vi novinari očekujete njega. Šta kao oni sad gledaju u njega i odmah je velika zvezda,treba spustiti loptu,oni će svakoga da nahvale ali za tog dečka samo gledaju dal će da ga stave na tribine ili pošalju na pozajmicu,on će možda da se nađe neki meč na klupi u Seriji A al jedino je logično da će šansu da dobije samo u Kupu il ako se neko povredi. Drugo je Vlahović,Mitrović i to,oni su otišli u manje ali dobre klubove i naravno imali su utamice u A timu Partizana i slično dok je ovaj odmah otišao. Znate šta se desi sa igračima koji tako rano odu u veliki klub i pričaju da su talenat? Naravno propadnu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA