Zvezda sprema spektakl na Marakani, dva dana pred nastavak Superlige

 
  • 4

Nova akcija crveno-belih pred prvi meč prolećnog dela šampionata

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu popodne kreću u odbranu šampionske titule i nastavak trke sa Partizanom koji je u 2022. godinu ušao sa pet bodova viška!

Zvezda će u okviru 22. kola dočekati Čukarički i već su pozvali navijače da kupe kartu za ovaj duel kako bi besplatno mogli da gledaju večiti derbi, a u taboru najvećeg srpksog kluba rešili su da obraduju one najvernije i spektaklom zakazanim za četvrtak.

Naime, crveno-beli su na zvaničnom sajtu najavili da će otvoriti kapije Marakane u četvrtak od 18 časova i da će navijači imati priliku da uživaju u neverovantnoj atmosferi, brojnim iznenađenjima i vizuelnim efektima.

- Svako proleće na Zvezdu miriše!. Stih koji zna svaki navijač našeg trofejnog kluba. Pesma kojom nas bodri naš dvanaesti igrač daje izuzetnu snagu i vetar u leđa našim crveno-belim momcima koji beleže neverovatne rezultate u poslednjih šest godina. Nove stranice istorije su ispisane u evropskim pohodinama, osvojili smo četiri uzastopne titule šampiona države, a od 2019. godine treća zvezdica je prišivena iznad grba našeg kluba - stoji u saopštenju i dodaje se:

- U četvrtak popodne od 18 časova kapije Marakane biće otvorene za sve navijače, a biće priređen pravi spektakl kao najava Zvezdinog proleća. Navikli smo na velika slavlja na kraju sezona, a kako bi uživali u velikim proslavama, kao što je to bio slučaj prethodnih godina, rešili smo da organizujemo sadržajan program u kojem će imati priliku da uživaju svi oni kojima je crveno-bela boja u srcu. Ujedno će svi navijači pokazati momcima koji se bore za Zvezdin grb da su uvek uz njih i da će podrška biti sjajna i ove polusezone.

- Upravo će to biti dodatan motiv našim fudbalerima za uspešan start drugog dela takmičenja, koji je zakazan za subotu, tačnije 12. februar od 17 časova, a Zvezda će dočekati ekipu Čukaričkog na našem najvećem stadionu. Igrači kreću u pohod ka odbrani duple krune, a podršaka navijača biće od velikog značaja. Kako je isticao šef stručnog štaba našeg tima - Dejan Stanković, pravi navijač Zvezde zna da prepozna trenutak!

Vredi pomenuti i to da će Zvezda na proleće imati nešto lakši raspored od Partizana, mada i jedne i druge do početka plej-ofa očekuju potencijalne mine za gubljenje bodova.

Video: Zvezda dočekana iz Turske bakljadom i vatrometom: Ohi u neverici pri dolasku u Beograd

(Telegraf.rs)

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pendula

    8. februar 2022 | 13:27

    Svi,svi,svi u cirkus Kolorado🎪🎪🎪

  • Zus

    8. februar 2022 | 13:29

    Kakvi zaludni likovi......užas....čime se oni zaludjuju majko mila.....promašeni životi

  • marko

    8. februar 2022 | 18:58

    Neko drzi bunker na stadionu a Srbi se vesele.Svaka cast braco🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🙏👍💪🏻

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA