Sramota napadača Intera, pljunuo je igrača Milana dok je ovaj napuštao teren

 
 ≫ 
  • 2

Nije isključeno da će Martinez naknadno biti kažnjen

Napadač Intera Lautaro Martinez mogao bi da bude naknadno kažnjen zbog incidenta koji se desio pred kraj Derbija dela Madonina odigranom za vikend.

Milan je slavio rezultatom 2:1, zahvaljujući preokretu i golovima Olivijea Žirua u 75. i 78. minutu, a velika frka digla se u finišu meča kada je Teo Ernandez zaustavio napad Intera i za taj faul dobio direktan crveni karton.

I dok je Ernandez izlazio napolje i koračao ka svlačionici, Martinez je ustao sa klupe i krenuo ka stepenicama, da bi potom pljunuo ka defanzivcu Rosonera. U tom trenutku je nastao haos, a Teo se čak i vratio na teren.

Video snimak se u ponedeljak veče pojavio na društvenim mrežama, a Disciplinska komisija FS Italije bi u sredu trebalo da donese konačnu odluku. Tačnije, nije poznato ni da li je sudija uopšte video i prijavio ovo pljuvanje.

Inače, Neroazure je baš pogodio povaj poraz od Milana i sada imaju samo bod više od gradskog rivala koji, doduše, ima utakmicu više u odnosu na Inter.

Video: Sramno ponašanje Delija: Pljuvali košarkaše Partizana pred ulazak u tunel

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lalek

    8. februar 2022 | 09:27

    A sta će jadan nervozan zbog žene jer i ona kad dođe rano ujutru kući iz provoda sve vreme pljucka pa je umislio da je to neka fora....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA