Mitrović i Fulam videli šta je Premijer liga: Poker Sitija za težak poraz lidera Čempionšipa u FA kupu

Još je "zelena" ekipa iz Čempionšipa

  • 7
Aleksander Mitrović FK Fulham Foto: Profimedia/Jed Leicester / Shutterstock Editorial

Fulam gospodari Čempionšipom, tamo dominiraju i neretko su u poslednje vreme postizali i po nekoliko golova, međutim, u utakmici FA kupa su naleteli na "tvrd orah" i izbačeni su od strane Mančester sitija, koji ih je savladao na Etihadu sa visokih 4:1.

Mitrović nije mogao ništa protiv "zverki" iz redova prvoplasirane ekipe Premijer lige, iako je njegov tim poveo već u četvrtom minutu.

Ne može se reći da Fulam nije počeo mnogo bolje počeo utakmicu. Već u uvodnim minuta je Karvaljo pogodio mrežu rivala, čime je prouzrokovao i veliku euforiju, koja je na njihovu žalost, trajala samo jedan minut.

Već u sledećem napadu, "Građani" su došli do izjednačenja preko Gindogana, da bi u 13. minutu Stouns povisio na 2:1 za Siti. Drugo poluvreme se nastavilo u istom maniru, a Marez je postigao dva gola u rasponu od četiri minuta. Prvo je u 53. bio siguran sa bele tačke, da bi i četiri minuta kasnije postigao još jedan gol za 4:1.

Ovo je ujedno i dobar pokazatelj ekipi Fulama da će morati još dosta da se potrudi kako bi zaigrala i opstala u Premijer ligi.

Video: Mitrović za godinu dana od tragičara do heroja nacije: Da mi je neko rekao ne bih verovao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA