Transfer bomba Čukaričkog: Jovanović prodat za 1,9 miliona evra!

 
 
 ≫ 
  • 7

Napadač se seli u Izrael, kao što smo i najavili

Transfer saga oko Đorđa Jovanovića je gotova - doskorašnji napadač Čukaričkog je napustio Banovo brdo i postaće novi igrač Makabija iz Tel Aviva, kao što je Telegraf i najavio dan ranije.

Jovanović je u ranim jutarnjim časovima napustio Tursku i čekaju ga lekarski pregledi, a Čuka će na ime transfera inkasirati 1,9 miliona evra i imaće 15 odsto od naredne prodaje.

Sav posao dogodio se veoma brzo, Čuka je ranije odbila 1,5 miliona za Jovanovića, ali ovu Makabijevu nije mogla. Nezvanično, trener Izraelaca Mladen Krstajić nije želeo da čuje ni za koga kada je shvatio da postoji mogućnost da dovede bivšeg đaka Partizana.

Jovanović je ove sezone dao 11 golova u Superligi i imao je dve asistencije. U Čuku je stigao pre tačno godinu dana kao slobodan igrač, a tim sa Banovog brda je još jednom pokazao da radi sjajan posao sa mladim igračima, kao i sa mnogim povratnicima koje "vrati u život", pa proda za ozbiljan novac.

Video: Jovanović nastavlja teror u Superligi, protiv Radničkog postigao 11. gol u sezoni

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    2. februar 2022 | 12:17

    Primer Partizan prodao Vlahovica za 1,9 mil svaka cast za upravu sa Brda ,a ovi nesposobni iz Partizana dokle ce da razaraju klub.

  • X

    2. februar 2022 | 12:22

    Terzicu odlazi

  • Mane

    2. februar 2022 | 13:38

    Sad vidite koliko kradu u Zvezdi od transfera. I Partizan i Čuka i Voša pridaju slabije igrače za veći novac! Pa Lazetića bi svako prodao za 12-15 mil. a ovi kažu 5.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA