Terzić nasmejan stigao na suđenje, nije skidao osmeh ni kada je izašao: Evo šta se desilo u Palati pravde

 
 ≫ 
  • 28

Saslušanje generalnog direktora Zvezde je ponovo odloženo, ovoga puta jer je sudija zaražen korona virusom

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, pojavio se na suđenju u Palati pravde u Beogradu zbog postupka koji se vodi protiv njega. Terzić je u Palatu pravde ušao nasmejan, a osmeh je bio na njegovom licu i kada je izašao iz zgrade Višeg suda, što su fotografi i zabeležili.

Kako saznajemo, suđenje je odloženo, jer je sudija koji vodi postupak zaražen korona virusom. Terzić se pojavio u Palati pravde, ali je brzo i napustio zgradu, nakon što je saopšteno da se suđenje neće održati i da će biti odloženo.

Podsetimo, Terzić se tereti da je sa saradnicima u periodu od 1998. do 2006. godine zloupotrebom službenog položaja, od prodaje tri fudbalera OFK Beograda inostranim fudbalskim klubovima protivpravno prisvajao novac.

U pitanju su transferi fudbalera Vanje Grubača, Srđana Stanića i Branislava Ivanovića, navodno "teški" više miliona evra, a Terzić se tereti da je nezakonito zadržao 1,1 miliona nemačkih maraka.

Suđenje je počelo 2011. godine, bilo je u završnoj fazi, ali je kasnije krenulo ispočetka zbog promene predsednika sudskog veća.

Video: Zvezdan Terzić otvoreno o danima u zatvoru, politici, javnosti

(Telegraf.rs)

Video: Vučić sa najmlađim sinom došao da gleda Zvezdu protiv Benfike

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA