Čukina generalka protiv učesnika LŠ, Partizan igra protiv drugoplasiranog tima Rusije

 
  • 1

Brđane čeka najteži test u dosadašnjem delu priprema

Fudbaleri Čukaričkog u 18 časova po lokalnom vremenu (16 po srednjoevropskom) imaće svoju generalnu probu pred nastavak Superlige Srbije protiv Dinama iz Kijeva!

Ukrajinci su sa Brđanima zajedno u hotelu, ove sezone su iograli grupnu fazu Lige šampiona, a meč će direktno prenositi TV Arena Sport.

- Tražili smo atraktivne rivale, iz krema svetskog fudbala. Boljeg protivnika od kijevskog Dinama na pripremama u Antaliji verovatno nismo mogli da imamo. Znamo kakvo su oni ime, kakva je istorija ukrajinskog tima, kakve igrače imaju, ko ih predvodi sa klupe. Igrali su Ligu šampiona ove sezone, na čelu su tabele njihovog šampionata - rekao je trener Brđana Saša Ilić i dodao:

- Biće nam to odlična provera, što bi se reklo, generalka pred početak šampionata, iako nas posle toga očekuje još jedan prijateljski susret. Želeli smo da se oprobamo protiv takvih rivala, da vidimo na kom smo nivou, s obzirom da i Čukarički juri plasman u Evropu, gde sigurno želi da napravi dodatni iskorak. Ujedno, biće ovo najbolja moguća provera pred nastavak šampionata i gostovanje Crvenoj zvezdi.

Dva sata ranije, na terenu će se naći i fudbaleri Partizana koji će odmeriti snage sa Dinamom iz Moskve. Biće to treća utakmica crno-belih na pripremama. Prethondo su dobili Tikveš sa 2:1, te izgubili od Bašakšehira 1:0.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA