Bajbek više nije igrač Partizana: "Nije bio u stanju da se vrati u Srbiju"

 
  • 9

Direktor crno-belih Miloš Vazura otkrio da je Francuz imao problema sa depresijom

Francuski napadač Žan-Kristof Bajbek više i zvanično nije član Partizana u koji je došao kao veliko pojačanje leta 2020. godine!

Ovo je u razgovoru za "Mocartsport" potvrdio generalni direktor crno-belih Miloš Vazura koji je otkrio šta se dešava sa nekadašnjim napadače PSŽ-a koji je "nestao sa mape."

- Bajbek je raskinuo ugovor. Još pre dva meseca sve smo papirološki rešili. Partizan više nema nikakvu obavezu prema njemu, baš kao ni Francuz prema nama. Bile su u jednom trenutku sporne dve plate, pošto ga nismo plaćali iz razloga što se nije pojavio na početku priprema. U tom pismu je naveo da neće doći na pripreme i da ima problema sa depresijom - rekao je Vazura i dodao:

- Pre dva meseca su njegovi advokati poslali pismo da su saglasni sa sporazumnim raskidom ugovora. U njemu je navedeno da ima zdravstvene probleme, da je depresivan, da zbog toga nije u stanju da dođe u Srbiju. Sve poslove oko raskida završili smo posredstvom advokata.

Bajbek je u dresu Partizana odigrao sedam utakmica u šampionatu i jedan u Kupu, a uspeo je i da se upiše u listu strelaca u ubedljivoj pobedi protiv Zlatibora (5:1).

Video: Partizan konačno dočekao Bajbeka, pogledajte prvenac Francuza u crno-belom dresu

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ništa čudno

    29. decembar 2021 | 18:41

    Kad je vido gde je došo, pao u duboku depresiju.

  • le le le le le

    29. decembar 2021 | 19:50

    kad je shvatio gde je dosao pao u depresiju

  • lux

    29. decembar 2021 | 18:28

    cudno , bajabek suma ,asano i onaj sto rastima kukove opajdarinom beku svi patili od depresije..nisam znao da se izdaja kluba na francuskom zove depresija..eto sad nauci i to,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA