Terzić se oglasio zbog Dekija i Borjana: Sukob postojao, sve je rešeno, zajedno napadamo titulu

 
 ≫ 
  • 39

Direktor srpskog šampiona poslao jasnu poruku

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se saopštenjem u kom je govorio o nedavnim potresima u redovima srpskog šampiona koji se tiču najave odlaska kapitena Milana Borjana i sukoba koji je imao sa trenerom Dejanom Stankovićem.

Podsetimo, Borjan je tokom vikenda izrazio želju da napusti Zvezdu, dok je posle meča sa Radnikom iz Surdulice imao verbalni sukob sa trenerom o kom se takođe poslednjih dana pisalo da bi mogao da ode.

- Dejan Stanković je trener Crvene zvezde sa čvrstim ugovorom i punom podrškom kompletnog rukovodstva našeg kluba. Sa Stankovićem kao šefom stručnog štaba napravili smo ove jeseni istorijske rezultate, najbolje u poslednjih 30 godina i ponosni smo i na njega i na nase igrače - počeo je Terzić i nastavio:

Fudbal je sport ogromnih emocija i normalno je da pod velikim pritiskom i željom za uspehom dođe i do određenih čarki i nesporazuma među akterima i to se dešava u svim klubovima sveta. Normalno je da do toga dođe i u našem klubu i to se desilo prošlog ponedeljka u našoj svlačionici posle utakmice, ali mi to doživljavamo na pozitivan zvezdaški način, kao reakciju na dva izgubljena boda što niko nije očekivao. I taj događaj je pokazatelj velike želje da Zvezda pobedi svaku utakmicu i da gubitak bodova nikoga u klubu ne ostavlja ravnodušnim. Mi smo Crvena zvezda i naravno da nam teško pada svaki pa i najmanji neuspeh.

Nastavio je Terzić u istom tonu.

- Crvena zvezda je veća od svakog pojedinca, interes kluba je iznad bilo čijeg ličnog interesa i time ćemo se voditi kod donošenja svake odluke. Mi ćemo i iz ove situacije, kao mnogo puta ranije, izaći još jači, sa samo jednim ciljem - da Crvena zvezda bude najbolja.

Dejan Stanković, Milan Borjan, FK Crvena zvezda Foto: FK Crvena zvezda

- Našem treneru Dejanu Stankoviću, kapitenu Borjanu i svim ostalim igračima i trenerima želimo da se dobro odmore posle uspešne godine, da provedu novogodišnje i božićne praznike sa svojim najmilijima i da spremni i jedinstveni krenemo u pripreme za osvajanje pete uzastopne šampionske titule - stoji u saopštenju.

Zavesa na jesen u Superligi spuštena je topkom vikenda, a Zvezda na kraju ima pet bodova zaostatka u odnosu na Partizan koji je u subotu minimalnim rezultatom savladao Kolubaru.

Vredi pomenuti i to da je supruga MIlana Borjana, Snežana, nedavno uzburkala strasti jednom objavom na Instagramu koja se okarakterisala kao udar na klub zbog neredovnih plata.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kostelo

    20. decembar 2021 | 09:44

    Terzoooo,gde je Snezaaa?

  • John

    20. decembar 2021 | 10:08

    Sram te bilo da predstavljas ovo kao najveci uspeh posle 30 godina...A sta je onda prolazak Krasnodara,pa prolazak grupne faze LE..pa dva pura igranja Lige Sampiona i prolazak kroz kvalifikacija iz prvog kola...?!?!?! Sto pokusavate od Stankovica da " vestacki " napravite trenera?!?! Biti vrhunski igrac ne znaci i biti dobar trener...Svi mi Zvezdasi znamo da Dejan ima ogromnih psihickih problema i da ne moze da nosi sve ovo...Ali posto sve " spinujete " i zaludjujete ovaj narod kroz medije,tako ce nam se i vratiti...

  • 132

    20. decembar 2021 | 09:50

    Ovaj jos smije da se oglasava sta li radi policija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA