Borjan razmišlja o raskidu ugovora? Ništa zvanično nije stiglo, Zvezda neće da ga pusti

 
 ≫ 
  • 79

Kapiten navodno želi da napusti crveno-bele posle uspešnih sezona, mada iz kluba to odbacuju

Uzburkala se proteklih dana atmosfera u Ljutice Bogdana, odakle je stigla vest o sukobu kapitena Milana Borjana i trenera Dejana Stankovića posle utakmice sa Radnikom iz Surudlice.

Iako su pomenuta dvojica fotografisani uoči meča u Bačkoj Topoli sa TSC-om, dilema je da li je pomirenje bilo pravo ili samo farsa za medije, naročito posle informacije portala Mozzart sport da je Borjan zatražio zvanično raskid ugovora sa klubom sa Marakane.

Dejan Stanković, Milan Borjan, FK Crvena zvezda Foto: FK Crvena zvezda

Iako ima još godinu i po dana do isteka saradnje (do juna 2023) golman selekcije Kanade, navodno, želi da napusti klub čijim je velikim uspesima prethodnih godina značajno doprineo. Međutim, iz kluba sa Marakane tvrde da ovi navodi nisu istiniti.

Prema saznanjima Telegrafa, zvaničan zahtev Milana Borjana za prekid saradnje sa Crvenom zvezdom još nije stigao u Ljutice Bogdana, a i ukoliko bude došao, rukovodstvo crveno-belih nema nameru da ga pusti.

Borjan navodno ima nekoliko primamljivih ponuda i želi da potpiše još makar jedan unosan ugovor do kraja karijere, koja se bliži završetku s obzirom da ima već 34 godine.

Sa Zvezdom je osvojio četiri titule prvaka države, igrao je dva puta grupnu fazu Ligu šampiona i tri puta grupe Ligu Evrope, a sva tri puta je sa saigračima uspeo da prođe grupnu fazu u drugom po snazi evropskom klupskom takmičenju.

Ostaje da se vidi da li će se želja iskusnog golmana uslišiti i da li će Zvezda od prvih dana 2022. godine dobiti novog prvog golmana. Borjan nije branio ni protiv TSC-a, u poslednjoj utakmici crveno-belih u ovoj kalendarskoj godini.

Video: Promašaj veka: Rišairo Živković nije uspeo da pogodi prazan gol

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trt

    18. decembar 2021 | 19:33

    Kad raskinu zvezda i borjan kome ostaje snezana? Ili je vracate Tumbi

  • Trangefranger

    18. decembar 2021 | 19:26

    Jel ima nekog da se stankovic nije pokacio!?on je i onako glavom u italiji ,zvezda mu je usputna stanica🤭🔥🤘🍌

  • deki

    18. decembar 2021 | 18:39

    odlican golman,skoro sve u Evropi sto smo igrali,to je zahvaljuci njemu,sam je na penale izbacio Kopenhagen,zadnji minut Salcburg...i sad dodje sukob sa cudnim Stankovicem koji zapostavlja Degeneka i Pavkova a gura neke kojima nije mesto u Zvezdi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA