Saznajemo: Zvezda desetkovana u Bačkoj Topoli, igraće bez Borjana i desnog beka

 
 ≫ 
  • 72

Dejan Stanković sa dosta kadrovskih problema priprema poslednji meč u 2021. godini

Pred fudbalerima Crvene zvezde je u četvrtak poslednjih 90 minuta u 2021. godini, a tačku na jesenju polusezonu pokušaće da stave pobedom na gostovanju u Bačkoj Topoli protiv TSC-a od 16.05 časova.

Ekipa Dejana Stankovića nije uspela da trijumfuje u prethodnom kolu, kada je samo nekoliko dana posle velikog remija u Bragi i plasmana u osminu finala Lige Evrope remizirala sa Radnikom iz Surdulice na snegom okovanoj Marakani - 1:1.

Ono što je problem crveno-belih uoči gostovanja na severu Bačke je podatak da desetkovani ulaze u poslednju i vrlo važnu utakmicu, posebno ako imamo u vidu da zaostaju pet bodova za jesenjim šampionom Partizanom.

Sve osim pobede udaljilo bi aktuelnog šampiona Srbije od odbrane krune, a crveno-beli će nove bodove tražiti bez kapitena Milana Borjana. Iskusni čuvar mreže povredio se tokom utakmice sa Radnikom i neće moći među stative, ali se očekuje da ga provereni Zoran Popović dostojno zameni u toj ulozi.

Ono što je problem više za Dejana Stakovića je izostanak desnog beka. Obojica igrača na toj poziciji, i Milan Gajić i Marko Gobeljić, zadobili su povrede i oni takođe nisu u konkurenciji za sastav.

Ostaje samo da vidimo da li će Stanković ukazati poverenje Strahinji Erakoviću na toj poziciji, ako bude igrao sa četvoricom u defanzivi, ili će se odlučiti za poslednju liniju sa trojicom, pa mu klasični desni bek i neće trebati.

Podsetimo, uoči gostovanja u Bačkoj Topoli van konkurencije je ostao Rišairo Živković koji se povredio u Bragi, dok je trener Dejan Stanković najavio da će medicinski tim probati da oporavi Njegoša Petrovića. U konkurenciji nije ni zbog povrede ranije otpisani Seku Sanogo...

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Stanković: TSC mini-finale, imamo za šta da se borimo

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Holala

    15. decembar 2021 | 21:49

    Cuj desetkovana ! Hahaha pa mi bez desnog beka igramo vec 4 godine !

  • lux

    15. decembar 2021 | 19:42

    Zasto postoje rezervni igraci,,,sta su oni - invalidi pa se na njih ne racina..

  • Zoran

    15. decembar 2021 | 22:24

    Desetkovani bez Gajica i Gobeljica? Ne mogu da verujem sta sam procitao. Jedino mogu da razumem ako je to misljenje Stankovica. Od njega me nista ne moze iznenaditi. Posle dva meseca od njegovog dolaska komentarisao sam da ce unazaditi Zvezdu 5 godina. Izgleda da sam bas bio optimista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA