Igrao 8 godina za Liverpul, sada čisti toalete, toči pivo i tetovira ljude

 
 ≫ 
  • 2

Danski štoper Danijel Ager odigrao je 232 meča za Redse

Ako za nekog bivšeg fudbalera možemo da kažemo da u "penziji" vode zanimljiv život, onda je to svakako nekadašnji defanzivac Liverpula Danijel Ager!

Danac je dres Redsa nosio od 2006. do 2014. godine, a u martu je postao trener drugoligaša HB Koge. Međutim, to mu nije jedini posao s obzirom na to da je u međuvremeno investirao na sve strane.

Tako je Ager, zajedno sa bratom Markom, otvorio firmu koja se bavi čišćenjem toaleta. Mediji pišu da je uložio oko pola miliona evra i da je "Klo Agger" trenutno jedna od vodećih firmi u Danskoj kada je u pitanju ovaj posao.

To nije sve, jer je Ager nedavno kupio studio za tetoviranje. U međuvremenu je dobio sertifikat i postao je umetnik za tetoviranje, što znači da možete da odete kod njega i zatražite da upravo nekadašnji defanzivac iglom crta po vašem telu. Pored toga, Ager poseduje dva paba u Kopenhagenu i s vremena na vreme može da se vidi kako u baru toči pivo mušterijama.

Za Liverpul Ager je odigrao 232 meča i 2014. se vratio u Bronbi gde je 2016. završio profesionalnu karijeru. Doduše, u Kogeu je trener-igrač, ali sa svojih 37 godina i zbog problema sa povredama teško da može išta da pomogne i više je vezan za klupu.

Video: Školski domar postao šampion sveta u džiudžici

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Spartak

    15. decembar 2021 | 08:45

    Covek se bavi tetoviranjem vec 15god ....

  • Maja

    17. decembar 2021 | 09:53

    Svaka cast!Ne zeli covek da lezi i ne ispunjava ga to ni iako ima milione.Svestan je da je covek srecan i ostvaren kada radi i kada je aktivan.Lenjost nije dobra nikome donela

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA