Dragović besan zbog kiksa Zvezde: Borjan ga tešio, prvi je otišao u svlačionicu

 
 ≫ 
  • 31

Defanzivcu crveno-belih teško pao remi sa Surduličanima

Besan je bio štoper Crvene zvezde Aleksandar Dragović posle utakmice u kojoj njegov tim nije pobedio Radnik (1:1), toliko da je jedva došao podno severne tribine sa ostalim saigračima.

Stajao je Dragović sa strane i verovatno nije mogao da veruje da je Zvezda tako kiksnula u 83. minutu i ispustila pobedu protiv Surduličana, a jedan od onih koji su ga tešili bio je kapiten Milan Borjan.

Nakon što ga je "dovukao" u masu, zatim mu nešto i govorio tamo, Dragović, koji je inače šutirao i sneg od besa, prvi je krenuo ka svlačionici i napustio teren.

Inače, kod tog gola Surduličana upravo je Dragović mogao bolje da interveniše. Tačnije, Stamenković je ušao između njega i Srnića, ostao je sam i šutem glavom je zaledio šampiona.

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    13. decembar 2021 | 20:57

    Dragović je ubedljivo najbolji igrač Zvezde,igra fest svaku utakmicu za razliku od Kataija koji igra klaj klak da ne upotrebim bezobrazan izraz,Rodić ispada iz igre na svakoj utakmici,mnogo prosečnih igrača koji se šlepaju uz par znalaca,bez špica koji pravi razliku i samo ako igraju svi punom snagom i disciplinovano Zvezda može da dobija mečeve

  • Zis

    13. decembar 2021 | 21:15

    E moj Dragoviću ,nisi ti svestan gde si došao.U našoj zemlji klubove vode navijači i menandžeri.

  • poy

    13. decembar 2021 | 20:38

    Jedino se Dragovic bori u ovoj ekipi na svakoj utakmici, ostali sram vas bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA