"Ovo Zvezdi ne sme da se dešava": Stanković smrknut posle kiksa sa Radnikom

 
 ≫ 
  • 38

Nije ovo očekivao trener šampiona

Umesto fešte i slavlja - šamar na Marakani.

Samo tri dana posle istorijskog rezulatata u Evropi crveno-beli su odigrali tek nerešeno sa Radnikom iz Surdulice, bilo je 1:1 na našem najvećem stadionu, u poslednjoj domaćoj utakmici Zvezde za ovu sezonu.

Zvezda je propustila niz velikih šansi, imala i dva penala (jedan iskoristila), pa opet nije došla do željenog ishoda.

Otud, razočaranje na licu Dejana Stankovića.

- Kad promašiš te šanse i što si uspeo da stvoriš na kraju stigne kazna. Mislim da je uvek teško posle Evrope igrati utakmicu, ali smo mislili da je dovedemo do kraja. Dosta umora ima, dosta ga je bilo, ali to ne opravdava još jedan kiks - prvi su utisci Dekija nakon meča u kojem su Surduličani došli do boda golom u 83. minuta.

- Što se tiče utakmice, izgubljena dva boda, trebali smo utakmicu zatvoriti ranije. Idemo dalje, još je dugačko prvenstvo, ovakve stvari ne mogu da se dešavaju Zvezdi, pogotovo ne kod kuće. Nemam opravdanje, ne želim opravdanje, svi treba da podelimo odgovornost za ovo, ovo Zvezdi ne sme da se dešava - poručio je Stanković.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Radnik pokvario Zvezdino slavlje: Gosti iz Surdulice izborili remi na Marakani

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mister

    13. decembar 2021 | 20:59

    Necemo mi vidjeti titulu narednih pet godina.Ako Almera udje u Prvu ligu Partizan ce dobiti Milione i sada im Stankovic i Mrkela namjrstise direktan plasman u Ligu Sampiona i tu ce dobiti 15 milona.A mi smo u dugovima do guse.Umorni igraci ,a Mister uvodi Nikolica,Falka i jos je trebap Gobeljica i Dijonia da nam odnesu i ovaj bod.Surdulica kom uzme 5 bodova taj treba da odme odma.

  • Pera Zvrk

    13. decembar 2021 | 21:31

    Ne bi se ni dešavalo, da imamo trenera, a ne priučenog " filozofa". Praviš nas budalama Dejane. Jedan Tadić, igra svaku utakmicu za Ajax, i nema umora. Pogledaj Dejane kad je poslednji put preskočio neki meč. A tvoje "vedete?? Ne znaš Dejane, da ekipa može, i uglavnom treba da ima i krila, centarfora,... ne 16 veznjaka. Ispali smo od Omonije, Šerifa, ostali u startu bez 20 i kusur miliona evra, i onda se bez blama busaš istorijskim uspehom. Danas ti je falio Gobelja, da kompletiraš utisak. Sramota

  • Boske100

    13. decembar 2021 | 21:07

    Pa desilo se i to da ti budeš trener Zvezde 🤷‍♂️. I šta kažeš najveći uspjeh poslije Barija, jel tako 🤣🤣🤣. ODLAZI!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA