Delije spremaju doček za fudbalere Zvezde: "Svi na Marakanu, da pozdravimo šampione"

 
 ≫ 
  • 23

Okupljanje je zakazano danas za 16 časova

Navijači Crvene zvezde, popularne Delije, organizovaće doček za fudbalere koji su u četvrtak veče remijem sa Bragom ostvarili istorijski uspeh!

Ekspedicija Zvezde bi trebalo da sleti u Beograd negde oko 16 časova, odakle će se direktno sa aerodroma uputiti na pomoćni trene Marakane gde će odraditi trening pred navijačima.

- Ovo je prilika da pozdravimo naše junake, da pozdravimo najveći uspeh od 1992. godine. U 16 časova je skup na tribinama pomoćnog stadiona, svi na trening da pozdravimo naše šampione - stoji u saopštenju navijačke grupe.

Podsetimo, Zvezda će prvi naredni meč odigrati u Superligi protiv Radnika, u ponedeljak, a klub je odlučio da ulaz za navijače bude besplatan uz jedan uslov.

- Zvezda je ponovo napravila sjajne rezultate u Evropi. Ovoga puta naš tim je kao prva ekipa na tabeli u grupi F prošao direktno u osminu finala drugog po jačini takmičenja na Starom kontinentu. Na taj način Zvezda je ostvarila najveći uspeh još od Tokija i titule prvaka sveta našeg kluba. Upravo plasman u nokaut fazu Lige Evrope jeste čestitka naših prvotimaca za godišnjicu titule šampiona sveta koju naš klub tradicionalno obeležava 8. decembra već 30 godina u nazad.

- Navijači našeg trofejnog tima su pokazali sjajan odziv ove sezone i konstantno davali vetar u leđa igračima na terenu. Ceo stručni štab, kao i fudbaleri neprestano ističu koliko znači podrška sa tribina, koja uvek daje dodatan motiv i budi poseban naboj na terenu. "Delije" su pokazale sjajne reakcije i veliko oduševljenje nakon plasmana u osminu finala Lige Evrope, a upravo zbog velike vernosti i neprestane podrške, Zvezda je rešila da se zahvali navijačima besplatnim ulazom na "Marakanu" na meč protiv Radnika iz Surdulice koji je na programu u ponedeljak od 18 časova. Iako će vreme u ponedeljak biti nešto hladnije, verujemo da će navijači doći u velikom broju i ponovo pokazati da su najbolji širom Evrope i sveta! Ono što bi trebalo napomenuti da će ulaz biti besplatan uz šal - stoji u saopštenju.

Video: Borjan zamalo zaplakao posle Brage: Pucaju me emocije, nećemo stati na ovome

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoka NS

    10. decembar 2021 | 12:50

    Krece lozanija... komedija od kluba. Svi im se smeju i rugaju. Jedne nedelje vredjaju fudbalere i Stankovica, pa ih onda jedne nedelje vole. Isto je i sa Radonjicem i kosarkasima. Nula navijaci ali sve moze za kintu, nije ni cudo sto su kleknuli ispred Terze, Covica i Supermena.

  • Veka

    10. decembar 2021 | 12:41

    Koga da docekate, pa nezna se koji je bio gori. Nista pokazali nisu sramota.

  • Mrki

    10. decembar 2021 | 12:48

    O Bože dragi, pa pogledajte utakmice "80, "90 ,šta je bio fudbal ,čime se vi ponosite?!Ovo je bruka i demagogija od fudbala i Zvezde !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA