"Rikardo se srušio na treningu, bilo je užasno": Stanojević otkrio dramu napadača

 
  • 10

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević otkrio šta se dešavalo sa njegovim igračem

Fudbaleri Partizana plasirali su se u 1/16 finala Lige konferencija, taj cilj su ispunili egalom sa Anortozisom, međutim u danu velikog rezultata treneru Stanojeviću i njegovim igračima najmanje je do slavlja. Utisak posle teškog dana je mučan...

Malo posle utakmice, pred novinarima, emotivni Stanojević je "otvorio dušu", izbacio gorčinu zbog ambijenta u Humskoj, među navijačima, a u istom obraćanju približo je i situaciju sa Rikardom koji nije bio u protokolu meča jer se, prema prvim informacijama, nije osećao dobro.

Situacija sa najboljim strelcem ekipe je, ipak, daleko ozbiljnija, o čemu svedoče i reči Stanojevića.

- On se srušio na trenignu, izuzetno loša situacija - otkrio je trener Partizana pa nastavio, odgovorio na pitanje "koliko je Rikardo nedostajao na terenu protiv Anortozisa".

- Nije ni bitno da li je potreban timu, velika je zabrinutost za njega. Nije nas Rikardo poremetio što se fudbalskih stvari tiče, već zdravstveno. Bilo je užasno...

Video: Stanojević izgoreo od besa na Grobare: Sramota! Ne zaslužujemo titulu i ne znam da li ostajem trener

(Telegraf.rs)

Video: Prelep gol Gluščevića ukrasio pobedu Radničkog protiv Jedinstva, pogodak je prava majstorija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjanin

    9. decembar 2021 | 22:36

    Ovaj tim Partizana je smesan. Oterali ste Sumu,nema Natha(pitanje sta je s njim),nema nikakve igre. lazar Markovic je svilen,stalno mu nesto fali,Jojica pod hitno udomiti negde. Uprava je odgovorna za ovakvo stanje i zato pojedinci iz iste moraju da snose konsekvence.

  • 1389

    9. decembar 2021 | 22:22

    A koja je tvoja odgovornost u svemu tome? Momak ti igra svaku utakmicu, pa čak protiv Trajala i Dubočice mora da je na terenu svih 90 minuta...odlazi prevaro od trenera

  • Bojan

    10. decembar 2021 | 09:07

    Žao mi je Rikarda. Nadam se da će sve biti dobro. Partizan je protiv Kiprana i Flore igrao katastrofalno. Ne može se prepoznati. Skandiranje "uprava napolje" divoljno govori sve. Ako se nesto ne promeni, pod hitno, nema ništa ni od prvenstva, niti od nastavka takmičenja u Ligi konferencije. Ovo je jadno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA