Ludnica u Bačkoj Topoli: TSC promašio penal i sve živo, bivši igrač ih "opljačkao" u 91. minutu

 
 ≫ 
  • 2

Domaćin dominirao, imao i penal, ali je ostao bez tri boda

Ne mogu fudbaleri TSC-a nikako da upišu pobedu u Superligi posle odluke uprave da otpusti Mladena Krstajića usred sezone i pokuša sa novim trenerom Jovanovićem.

Tri boda iz Bačke Topole ovog popodneva odneo je Metalac i to na krilima sjajnog golmana Strahinje Savića, koji je odbranio penal u drugom poluvremenu, dok se Vasilije Đurić, upravo bivši fudbaler TSC-a, pobrinuo za jedno od većih iznenađenja golom u 91. minutu - 1:2 (1:1).

Uvodni meč 17. kola Superlige protekao je u dominaciji domaćina koji je imao dosta izglednih prilika da reši meč u svoju korist, ali je golman Metalca bio jednostavno sjajan.

Gosti su poveli u 21. minutu iznenada preko Đurića, kome je asistirao mladi reprezentativac Stuparević, ali je TSC odgovorio posle samo dva minuta igre kada je Jug Stanojev poravnao na 1:1. Nekoliko opasnih napada domaćina i bravure golmana Savića uslovile su da do pauze ne vidimo nijedan gol.

Ali, odmah na startu drugog poluvremena - penal za domaćina. Loptu je na 11 metara namestio kapiten Tomanović, ali je šutirao tamo gde ga je sačekao golman Savić, pa se rezultat nije promenio u tom 49. minutu. Napadao je domaćin i u nastavku, pogodio čak i prečku, imao nekoliko dobrih šansi, ali je pravi šah-mat usledio u 91. minutu.

Pre toga, napadač gostiju Šarić je bio sam pred golom TSC-a u 88, ali se spetljao, da bi u prvom minutu nadoknade Đurić sjajno pobegao odbrani domaćina i drugi put na meču utišao inače glasnu publiku u Bačkoj Topoli.

Video: Pršti u Bačkoj Topoli: Jug Stanojev za dva minuta poništio vođstvo Metalca

Malo je falilo da domaćin opet izjednači posle dva minuta, jer je defanzivac gostiju Mlađović igrao rukom ispred svog šesnaesterca. Glavni sudija je najpre pokazao na belu tačku u korist TSC-a, ali ga je snimak u VAR sobi demantovao, pa su domaćini dobili slobodan udarac na ivici kaznenog prostora.

Bila je to ujedno i poslednja šansa za TSC koja je propala, pa je Metalac posle lude utakmice odneo vredna tri boda u borbi za opstanak.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kizo

    19. novembar 2021 | 22:33

    Karma je čudo

  • Mišo Topolčanin(-:

    20. novembar 2021 | 09:26

    Nisam bio u mogućnosti da gledam, al namešteno:1000 %! Neigra trener već IGRAČI💯💯💯da je ostao Lukić borili bi se za EVROPU! Ovako sredina zlatna i mirna bačka!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA