Fudbalski savez Srbije otvorio istragu protiv Mitra Mrkele

 
 ≫ 
  • 15

Sportskom direktoru crveno-belih prete sankcije zbog tvrdnji iznetih u formi zvaničnog saopštenja od 7. novembra

Disciplinski organi Fudbalskog saveza Srbije otvorili su istragu protiv sportskog direktora Crvene zvezde Mitra Mrkele zbog nedavnih medijskih istupa u kojima je izneo optužbe na račun srpske kuće fudbala, javlja Sport klub.

Mrkeli prete sankcije zbog tvrdnji iznetih u formi zvaničnog saopštenja Crvene zvezde od 7. novembra. Podsetimo, sportski direktor se u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, posle pobede nad Vojvodinom (2:1), žestoko obrušio na ljude iz Sudijske komisije i FSS.

- Očigledno je da nekome u FSS smetaju uspesi Crvene zvezde i da se našem klubu konstantno guraju klipovi u točkove, a sve u cilju da se Crvena zvezda zaustavi na putu da osvoji petu šampionsku titulu. Neshvatljivo je da sudije koje sede u VAR sobi u FSS ne vide penal nad Dragovićem kada igrač Vojvodine udara kopačkom u glavu našeg igrača. To već ne može da se prihvati kao slučajna greška - stajalo je u tekstu s „potpisom“ Mitra Mrkele.

Pred kaznom je i Žarko Lazetić, šef struke Metalca, kome se na teret stavlja komentarisanje suđenja posle utakmice sa Spartakom u Subotici. Oglasili su se i iz Napretka posle gostovanja Kolubari. Meta su bile sudije, zbog čega je prijavu protiv kruševačkog kluba podneo prvi čovek Sudijske komisije.

Video: Delegacija Zvezde napustila Humsku pre kraja derbija

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleksandar

    16. novembar 2021 | 21:23

    Onda bi bilo posteno otvoriti i istragu protiv Stanojevica jer je i on uradio isto

  • Vratiće se rode

    16. novembar 2021 | 22:00

    Da se razumemo, ovo u Portugalu je uspeh isključivo selektora Piksija i igrača, nikako čelnika FSS...FSS pod hitno očistiti od svih mešetara, naročito Bjekovića, raspisati izbore i konačno postaviti normalnog predsednika, nebitno iz kog je kluba...konačno treba udariti glogov kolac Toletu Karadžiću i njegovim marionetama, Kokezi, Bjekoviću, Panteliću...

  • Zvele

    16. novembar 2021 | 22:14

    Mrkelu stvarno ne gotivim,još iz igračkih dana i voleo bih da ode iz kluba.Potpono nesposoban za funkciju koju obavlja.Ipak,što se tiče komentara suđenja,ovde je potpuno u pravu.Očigledan propust.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA