Bivši igrač Barse optužen da je pretukao fudbalerku PSŽ-a: Navodno je s njom varao ženu

 
 ≫ 
  • 0

Abidal u centru skandala

Nekadašnji fudbaler Barselone Erik Abidal optužen je da je početkom novembra organizovao napad na fudbalerku Pari Sen Žermena Keiru Hamraui koja je pretrpela ozbiljne povrede!

Za napad je prvobitno privedena njena saigračica Aminata Dialo koja se sumnjičila da je platila maskirane muškarce da prebiju Keiru jer joj je uzela mesto u timu, ali je ubrzo puštena na slobodu i optužbe su odbačene.

Međutim, francuska javnost ostala je u šoku kada se pojavila vest da je sada Abidal glavni osumnjičeni, i to zbog činjenice da je bio sa Keirom u ljubavnoj vezi koja se završila prošlog leta.

Nekadašnjem reprezentativcu Francuske je navodno teško palo kada ga je Hamraui ostavila i sada je optužen da je čak i sam učestvovao u napadu na nju. Podsetimo, fudbalerka je na ulicama Pariza pretučena metalnom šipkom.

Abidal je, tvrde mediji u Francuskoj, već dobio poziv na saslušanje kako bi izneo svoju stranu priče. Pogotovo što policija navodno ima određene dokaze protiv njega. Inače, on je godinama u braku sa Hajet Kebir koja mu je rodila petoro dece.

Njene fotografije možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA