≫ 

Ova glava luda, za Srbiju čini čuda: Najluđi stajlinzi i frizure Aleksandra Mitrovića

Najbolji strelac u istoriji srpskog fudbala

  • 7
Aleksandar Mitrović Foto: MN Press

Aleksandar Mitrović je već neko vreme u istoriji srpskog fudbala kao najbolji strelac svih vremena! Posle gola Portugalcima zapečatio je svoje ime u istoriji našeg fudbala! Radost koju je doneo naciji golom u 90. minutu usred Lisabona za 2:1 dugo će se pamtiti.

Orlovi su tako trijumfom protiv Portugalije predvođene Kristijanom Ronaldom došli do prvog mesta u grupi i direktnog plasmana u Katar.

A Mitrović će u Kataru imati priliku da posebno zasija, kao i ostatak srpskog tima, koji deluje da je sazreo za velika dela predvođen Draganom Stojkovićem Piksijem.

Mitrović je već rekorder, a tek ima 27 godina. Od ranih dana svoje karijere je počeo da igra za reprezentaciju, a pred njim je bar još pet godina vrhunskog fudbala, gde može da nastavi da piše istoriju.

Imao je Mitrović burnu prošlost kao mlad. Zbog svog temperamenta njegov otac je mislio da će postati kriminalac, ali ga je fudbal odveo na pravi put. Dok je bio mlad u Partizanu je često menjao frizure i ekspreimentisao je sa svojom kosom. Posebno je bio lud stajling kada je ofarbao kosu sa žutim tufnama, da deluje kao disko kugla.

Takođe je umeo da izazove pažnju i svojim oblačenjem, pa je tako na jedno okupljanje reprezentacije došao sa "ugrađenim silikonima".

Pogledajte u nastavku njegove stajlinge:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA