Ludo slavlje Srbije posle poslednjeg zvižduka: Piksi se okrenuo ka navijačima i stegao pesnice

Srbija je ostvarila istorijsku pobedu u Portugalu

  • 10
Slavlje Srbije Foto: Nova S - Printscreen

Kakva pobeda, kakva završnica, za suze - ali one radosnice! Srbija je golom Aleksandra Mitrovića u 90. minutu utakmice na "Da Lužu" savladala Portugal i obradovala čitavu naciju.

Orlovi su odigrali fantastično, održali su čas fudbala Portugalu, svi su verovali do poslednjeg trenutka da je pobeda tu, a kada se ona desila - vulkan emocija. Erupcija kakva dugo, dugo nije viđena, pa sigurno bar jednu deceniju. Igraćemo na četvrtom Svetskom prvenstvu od 2006. godine.

Već posle gola Aleksandra Mitrovića usledilo je ludačko slavlje kod korner zastavice, a ono pravo usledilo je kada je sudija Danijele Orsato odsvirao svoje poslednje.

Istog momenta kada je Srbija obezbedila direktan plasman u Katar, apsolutno svi fudbaleri Srbije uleteli su na teren stadiona Benfike. Svi su rašili ruke uvis sa širokim osmesima na licima i "potrpali" su se na jednu gomilu. Trener Dragan Stojković Piksi se okrenuo ka navijačima sa stegnutim pesnicama.

Navijači Srbije bili su u ekstazi, a sve dok je Kristijano Ronaldo plakao na terenu zajedno sa svim prisutnim Portugalcima na tribinama. Ne kaže se bez razloga - dok jednom ne smrkne, drugom ne svane.

Video: Srpski navijači ušli sa zastavama na La Luš: Čuje se Hoćemo pobedu i Kosovo je srce Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Argos

    14. novembar 2021 | 23:07

    BRAVO PIKSI NAJVECI SI BIO KAO FUDBALER I SAD KAO TRENER BRAVO I HVALA

  • ...

    14. novembar 2021 | 23:05

    Svaka cast Piksi

  • Bole

    14. novembar 2021 | 23:56

    E koja razlika u igri one reprezentacije koju je vodio Tumbakovic i ove koju vodi Piksi?! Isti igraci a filozofija totalno drugacija. Bravo Piksi majstore, klasa bio - klasa ostao! 🙌🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA