Stanković otkrio dogovor Zvezde na poluvremenu, Đorđević poručio: Voša je zaslužila bod

 
  • 3

Izjave trenera posle derbija 16. kola SL

Gubila je Crvena zvezda na poluvremenu derbija protiv Vojvodine, činilo se da im preti novi rezultatski kiks koji bi ih odvojio od titule, ali su izabranici Dejana Stankovića zaigrali drugačije poluvreme i za osam minuta su došli do trijumfa.

Otuda i ne čudi pitanje za trenera Zvezde šta se to desilo na pauzi i šta je rekao svojim igračima.

- Uradili smo izmene da dobijemo na energičnosti i trci, i bilo je fenomenalno. Promenili smo sistem, imam momke koji mogu da igraju i bilo kojoj formaciji. Bez povišenog tona, jedna normalna priča, šta nam to znači, koliko smo radili da bi sve ispustili. Nismo gubili glavu i to mi je fenonmemalno. Hvala momcima, izvukli su maksimum posle Evrope. Hvala i navijačlima, bilo je teško, ali je zajedno sve lakše - jasan je bio Stanković.

Svoje utiske meča izneo je i trener Vojvodine Slavoljub Đorđević.

- U najavi sam rekao da će ovaj meč biti drugačiji od onog u Beogradu. Po meni, ovo je bila jedna od najboljih utakmica u prvenstvu. Ali kada igrate protiv Zvezde koja ima najbolji tim u poslednjih 10 godina, imate šansu za druvgi gol i da završite posao, mi smo im dozvolili da se vrate i to je previše iskusna ekipa da to ispusti. Mislim da smo zaslužili makar bod, čestitam Zvezdi na pobedi i želim im da ostanu u Evropi, jer je to dobro za srpski fudbal.

(Telegraf.rs)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zasluzio si ti

    7. novembar 2021 | 19:40

    da dobijes otkaz odavno. nije mi jasno zasto te i dalje drze u zvezdi

  • Laki Lu

    7. novembar 2021 | 20:42

    Znam ja za dogovor u poluvremenu

  • НС ДУНАВ

    7. novembar 2021 | 22:56

    Да ,сећам се пре пар година кад је тренер звезде био онај "гроф",Воша је водила на полувремену 2:0 , онда су се "договорили" и наравно звезда је победила 3:2. Бравооо,ваши договри на полувремену увек дају резултате.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA