Milenković isključen, Vlahović neprimetan, Juventus pobedio "izmišljenim" golom Kvadrada

 
 ≫ 
  • 9

Fiorentina poklekla u Torinu sa igračem manje u finišu

Srpska kolonija iz redova Fiorentine nije se dobro provela u Torinu. Juventus je slavio sa 1:0 nestvarnim golom Huana Kvadrada u prvom minutu nadoknade i to sa igračem više, posle isključenja Nikole Milenkovića.

Reprezentativac Srbije dobio je dva žuta kartona u razmaku od samo sedam minuta zbog saplitanja protivnika, a glavni sudija Soza nije imao milosti. Realno, napravio je popularni Bleki veliku grešku, faulirao je igrača daleko od svog gola u kontri i nije ostavio arbitru mogućnost za improvizaciju.

Juventus je poklon od igrača više iskoristio tek u nadoknadi, i to na individualni kvalitet Kolumbijca koji je "izmislio" gol iz nemoguće pozicije i obradovao navijače "Stare dame".

Dušan Vlahović je odigrao svih 90 minuta za domaćine, ali je imao samo jednu priliku u 39. minutu na centaršut Biragija kada nije pogodio mrežu.

Juventus je ovim trijumfom zaustavio seriju od dva vezana poraza u Seriji A, a izjednačio se na tabeli upravo sa Fiorentinom i Laciom na deobi šestog mesta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Šarić sprečio novi poraz Metalca, Radnik ostao bez pobede u završnici utakmice

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA